Vestel'den Aldığım Ürünlerin Arızası

Gözde
27 Ocak 2024 22:20

Nereden başlasam hangi birini anlatsam bilmiyorum evimizde yangın çıktığı için bütün eşyalarımızı baştan almak durumunda kaldık. Vestel'e karşı önyargılıydım ancak yakın arkadaşım Vestel'den bütüne eşyalarını aldığını ve memnun olduğunu söyleyip beni aldığı yere götürdü. Aldığıma alacağına bin pişman oldum. İlk başta buzdolabı bozuk çıktı yenisiyle değişti tekrar bozuk çıktı bir daha değişti toplamda 3 kez değişti. Termosifon arızalı çıktı, Klima arızalandı Ancak servis malzeme bekleyeceğimizi 1 hafta süreceğini söyledi Antalya da yaşıyoruz ısıtmayı klimayla sağlıyoruz iki küçük çocuk ve diyaliz hastası annem var soruyorum size ben 1 hafta bu soğuklarda nasıl bekleyeceğim. Eski evimizdeki yangın klimadan çıkmıştı zaten bu konuda çok hassasız. Servis kullanmamaya çalışın diyor ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç gündür bulaşık makinesinin altından da su geliyordu onun için de arıza kaydı oluşturduk ancak bu akşam tamamen çalışmayı bıraktı kendileri. Gerçekten pes diyorum pes. Delirmemek elde değil hepsinin iadesini talep ediyorum ve asla Vestel'in önünden yakınından bile geçmek istemiyorum. Vestel pişmanlıktır. Zaten masrafımız çok diyerek biraz uyguna kaçalım dedik ancak bir söz vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye gerçekten çok doğruymuş. Vestel'den aldığım ürünlerin iadesini istiyorum yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim

29 Ocak 2024 09:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Cemal
18 Ekim 2023 13:18