Osman sonuçtan çok memnun

Vestel Yetkili Servis Ağı

03 Aralık 2023 11:40
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim”

Sayın ilgili, Vestel marka Fırtına süpürge makinemin çekiş gücünün düşük olması sebebiyle Balıkesir Burhaniye'deki Vestel yetkili servisine ulaştım. Yapılan kontroller sonucunda, 10.08.2023 tarihinde makinenin motor grubunun arızalı olduğu ve motorun değiştirilmesi gerektiği belirtildi. Onay verdim ve 600 TL karşılığında motor değişimi yapıldı. İki gün sonra makineyi aldığımda çekiş gücünün hâlâ düşük olduğunu fark ettim ve geri götürdüm. Yeniden kontrol edilip tarafıma iade edildi, fakat makinenin çekiş gücünde bir iyileşme olmadı. Halıları geçtim, parke üzerindeki tozları bile alamıyordu. Daha sonra utanarak aynı servise gitmek yerine Edremit'te bulunan başka bir servise makineyi götürdüm ve durumu anlattım. Kontrol ettikten sonra dönüş yapacaklarını ifade ettiler. 29.09.2023 tarihinde makineyi alırken çekiş gücünün olduğunu söyleyip video çekerek bana gösterdiler. Birlikte kontrol etmeyi teklif ettiğimde, Edremit servisindeki resepsiyon görevlileri çekiş gücünün iyi olduğunu söylediler. Ne yazık ki vakumun hiçbir işlevi yoktu ve hiçbir iyileştirme yapılmadan makineyi geri aldım. Makinenin motorunun sağlam olduğu, ancak süpürge başlığının değiştirilmesi gerektiği söylendi ve bu işlem için 120 TL ücret talep edildi. Değişimi yaptırmadım çünkü daha önce yapılan boru değişikliğinde bile çekiş gücünde bir artış olmamıştı. Makineyi eve getirdikten bir süre sonra kullanırken makineden duman çıktı ve tekrar Burhaniye Vestel servisine götürdüm. 29.11.2023 tarihinde sorunun çözüldüğü ve su tankının değiştirilmesi gerektiği belirtildi. 160 TL ödeyerek değişimi gerçekleştirdim. Ancak makine hâlâ eskisi gibi çekiş yapmıyor. Sonuç olarak, bu süreçte uğraşmaktan yorulup Bosch marka, 6.700 TL değerinde yeni bir makine alarak sorunumu çözdüm. Vestel yetkili servislerinde yapılan işlemler ve ödediğim para boşa gitti.

04 Aralık 2023 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

17 Aralık 2023 23:52

Sayın ilgili; Vestel servis ağı ile ilgili yaşamış olduğum sorunların takibi ve müşteri memnuniyeti adına dosyanın işlemi aşamasından başlangıcı ve sonucuna kadar ilgi ve alakasından dolayı Vestel müşteri temsilcisi Yasemin Hanıma çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

17 Haziran 2024 14:53

İlgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
19 Temmuz 2023 14:55
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
13 Aralık 2023 16:38