Hakan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 20:19

Vestel marka 55QA9700 model TV satın aldım. Televizyonumda ana kart arızası meydana geldi ve atölyeye alınarak ana kartı değiştirildi. Ancak ilk 6 ay içinde cihazda sorun oluşursa onarım yerine direkt değişim sağlanması gerekirken, sorunum devam ettiği için sonradan değişim yapıldı. Değişimden önce kullandığım televizyonun paneli IPS LG paneldi. Gelen değişim cihazında VA AUO panel kullanılmış ve görüntü kalitesi oldukça düşük, ayrıca oturma grubuma uygun değil; yan açıdan TV görünmüyor. Müşteri temsilcisine IPS panel gelmeyecekse değişim istemediğimi belirttim. Bir firma nasıl olur da herkesten aynı ücreti alıp fakat herkese aynı cihazı göndermez, anlamış değilim. Bu durumu Vestel mağazalarında sordum, çalışanlar farklı panel türleri geldiğinden habersiz. Ancak mağazada gördüğümüz televizyonların hepsinde IPS panel var. Alırken IPS panel olduğu söyleniyor fakat VA panel ile değiştiriliyor. Elimde fotoğraf ve videolar mevcut, bazılarını buradan paylaşıyorum. Ben cihaz değişimi yerine güncel tutar üzerinden ücret iadesi talep ediyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağımı buradan Vestel markasına iletiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

20 Mart 2024 17:11 (Şikayetten 20 saat sonra)

22 Mart 2024 13:56

İrtibat durumundayız hâlâ cevap bekliyoruz. Duruma göre aksiyon alacağım. Sabırla bekliyorum. Umuyorum ki mağdur edilmem.

24 Mart 2024 11:15

Fabrikadan haber bekliyoruz. Umarım güzel sonuçlar gelecektir. Pazartesi günü iletişime geçeceğiz. Bir üst model olan Oled TV içinde görüşebiliriz üstünü tamamlayabilirim. Vestel beni mağdur etmez umarım süreç uzamadan hallederiz diye düşünüyorum.

26 Mart 2024 18:32

Bugün müşteri temsilcisi ile görüştüm. Olumsuz yanıt aldım. Çok uzatmadan şunu söylemeliyim Vestel firması hatasının arkasında durmuyor. Bugün beni mağdur eden yarın sizi eder. Tüketici Hakem Heyeti'ne veriyorum yarın.

Fatih
Fatih

Hakan bey selamlar aynı durum bende var TV'yi aldık 4 ay geçti yazlık evde TV 3 hafta sonu kullanıldı servisi çağırdık ekran kartı değiştirildi. Bir de ürün kumanda da açma tuşuna basmadan kendi kendisine açılıyor sizinki de bu şekilde mi acaba.

Emirhan
01 Nisan 2024 15:32
Ayıplı Mal Gönderen Vestel!
Ayıplı Mal Gönderen Vestel!

Yusuf
28 Nisan 2024 18:53

Vestel 55QA9700 Model TV'nin Paneli Va Panel Çıktı.

Yunus
24 Ekim 2023 11:46