Emrecan
23 Mart 2024 11:39

Vestel tarcın stand mikser çırpma ucu kırıldı. Servise başvurdum, ancak garanti kapsamında olmadığını söylediler. Ücret karşılığı çırpma ucu istedim fabrikada üretim yok diye bilgi geldi, Bir çırpma teli için koskoca makine mi satın alacağım. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

05 Haziran 2024 10:14

Vestel tarcın stand mikser çırpma ucu kırıldı. Servise başvurdum, ancak garanti kapsamında olmadığını söylediler. Ücret karşılığı çırpma ucu istedim fabrikada üretim yok üretim olacağında yedek parçasının tedarik edileceği söylenmişti. Anneler Günü yaklaştığında üretime girdiği internet sitesinde görülmekteydi. 2 kez arama yapmama ve talep etmeme rağmen bir türlü dönüş alamadım. Sürekli oyalandım. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

Ek
Ek
25 Mart 2024 15:36 (Şikayetten 2 gün sonra)

Emrecan

23 Şubat 06:24

Vestel Mikserin Çırpma Teli Kısa Sürede Kırıldı, Yedek Parça Bulunamıyor

Feride
06 Ekim 16:42
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Mikserin Kırılan Parçası Aylardır Temin Edilmiyor Mağduriyetim Giderilmiyor

Yüksel
17 Ekim 08:48