Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 20:02

Vestel Sinop Gerze bayisinden almış olduğum buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi sürekli beni oyalayarak tarafıma teslim edilmedi. İvedilikle incelenip tarafıma iadesinin yapılmasını ve kurulumunun gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca Vestel müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturmama rağmen tarafıma dönüş yapılmadı.

12 Şubat 2024 09:11

30 Ocakta Sinop Gerze Vestel Bayi hakkında yazmış olduğum şikayetimle ilgili emin olabilirsiniz ki şubenin ilgilenmediği gibi Vestel markasıda ilgilenmiyor ve kendi şubelerine laf geçiremiyor sözde Vestel'in çözüm merkezi dedikleri hiçbir işe yaramayan topluluktan beni arayıp şubeyle görüştük ürünlerini yollayacaklar diye dönüş yapıldı hani ürünlerim nerede Vestel çözüm merkezi çocuk mu kandırıyorsunuz en kısa sürede bununla alakalı adli dosya işlemleri başlatacağım sizin yüzünüzden tekrardan ürün almak zorunda kaldım. Her zaman yerli malını tercih eden bir insan oldum ama emin olun yerli olmayan diğer beyaz eşya markaları çoktan o bayiden benim ürünlerimi tedarik edip veya ücretini benim alıp zararımı karşılarlardı. Kesinlikle hem şubelerinde hem de çözüm merkezinde iş yok bir sıkınıtınız olursa çözemezler kesinlikle alışveriş yapmayın.

31 Ocak 2024 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

12 Şubat 2024 09:01

Bbbb

Sorun yaşamayan kaldımı abla bu adamdan

Merve

Merhaba. Ürünlerinizle ilgili son durum nedir.

Bbbb

Eşyanızı teslim aldınız mı oradan

Merve

Sizde mi aynı bayiden ürün almıştınız ve sorun yaşadınız

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
17 Ekim 2024 11:20

Vestel'den Aldığım Sıfır Ürünlerde Hasar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

08 Ağustos 2025 17:40
Aslihan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Teslimatında Yaşanan Mağduriyet Ve İlgisiz Servis

Aslihan