Vestel Sesli Çalışan Buzdolabı

23 Mart 2024 05:23

İki buçuk yıldır kullandığım NFK60012 e Gı Pro Wifi model buzdolabım yaklaşık üç-dört aydır gürültü yapıyor. Psikolojimiz bozuldu; artık bu gürültü yüzünden mutfağa girmek istemiyoruz ve uyurken tüm odaların kapılarını kapatıp öyle yatıyoruz. Tüm ev halkı rahat uyuyamıyor. Yaklaşık bir buçuk-iki ay önce servis çağırdım, teknisyen arızayı tespit etti. Gürültünün yüksek olduğunu belirtti ve inverter karttan kaynaklandığını düşündüğünü söyleyerek bu parçayı değiştirdi. Bu işlemi iş sağlığı ve güvenliği için buzdolabının fişini çekerek yaptığı için fişi takınca gürültü azaldı ama servis evden ayrıldıktan on dakika sonra gürültü yine başladı. Sonradan öğrendiğime göre, buzdolabı ilk on beş dakika kendini korumak amacıyla çalışmıyormuş, sonra motor devreye giriyormuş. Gürültü şiddetli bir şekilde devam edince bir kez daha servis çağırdım. Servis bu gürültünün normal olduğunu, kendisinin bir şey yapma yetkisinin olmadığını belirterek sorumluluğu fabrikaya attı. Fabrikayla kısa bir süre konuştuktan sonra gürültünün normal olduğu kanısına varıldı. Yaklaşık dört-beş aydır gürültüyle çalışan buzdolabımın, normalde iki yıldır sessiz çalışan buzdolabın anormal olduğu anlamına geldiğini düşünüyorum. Buradan yetkililere sesleniyorum: Eski sessiz çalışan buzdolabımı geri istiyorum. Gereği yapılmadığı takdirde derhal Tüketici Hakem Heyeti'nde hakkımı yasal yollarla arayacağım.

25 Mart 2024 10:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

25 Mart 2024 23:20

Motor öyle bir duruyor ki bir anda bu çalışmanın ardından dolabın içinde ki şişe kavanoz ne varsa gümbürtü diye ses çıkartıyor vallahi bıktık motoru alın açın içini bakın ne var araştırın yapamıyorsanız da paramı verin dolabımda istemiyorum ya bugün ki fiyatı neyse paramı verin gidip adam akıllı bir marka satın alayım yerli milli dedik sinirlerimiz bozuldu artık yeter ama ya yeter

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı İade Süreci

Alper
26 Eylül 2023 13:30
Fadile sonuçtan hiç memnun değil

Fadile
28 Ağustos 2024 22:03
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Arızaları Ve Müşteri Hizmetleriyle Mücadele

26 Ekim 2024 21:02