İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Robot Süpürge Pişmanlıktır.

Vestel Robot Süpürge Pişmanlıktır.
14 Mayıs 2024 20:13

Vestel robot süpürge aldım ocak ayında haritalandırma yapmadı servise gönderdik 20 gün üzerine değişim yapıldı. Bir aydan daha fazladır da evin akli uygulaması güncelleniyor diye robot süpürgeyi kullanamıyoruz. Bir güncelleme nasıl oluyor da bu kadar uzun sürüyor. 4-5 defa aradım müşteri hizmetlerini en kısa sürede size dönüş yapılacak diyorlar ama ilk aradığımız üzerinden 1 ay geçti kimse arayıp sormadı. Ama sunu anladım Allah kimseyi Vestel in eline düşürmesin. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

15 Mayıs 2024 16:20 (Şikayetten 20 saat sonra)
15 Mayıs 2024 19:01

Bu söylediklerinizin hepsini neredeyse denedik ama yine bir çözüm bulamadık. Ben paramın iadesini istiyorum l. Robot süpürge falan istemiyorum. Bu söyledikleriniz bizi oyalamak için bir taktik sadece size kesinlikle inanmıyorum

21 Mayıs 2024 19:42

Vestel evin akli uygulamasındaki 40 - 50 günlük güncelleme hala devam ettiği için robot süpürgeyi kullanamıyoruz. Kimse çözüm üretemiyor. Kaydınız yok dediler kayıt açtık ama yine de uygulamaya giriş yapamıyoruz. Sadece arayıp akil veriyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar bu yüzden artık hakkımı yasal yollarla aramaya karar verdim.

27 Mayıs 2024 13:08

2 ay ı geçmesine rağmen hiçbir gelişme yok bu Vestel dalga geçiyor bizimle galiba.

Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

Sabiha
15 Nisan 2024 11:55
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
25 Eylül 2024 12:38
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Robot Süpürge Güncelleme Sorunu: Haritalama Yapmıyor!

Savaş
28 Mayıs 2024 23:16

Vestel Evin Aklı Uygulaması Çalışmıyor.

Duygu
16 Temmuz 2023 14:55
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Robot Süpürge İle Yaşadığım Sorunlar Ve İade Sürecindeki Memnuniyetsizlik

Rukiye
26 Mayıs 2025 20:45