Vestel NFK48001 Buzdolabı Bozuldu. Değişim Veya Para İadesi Yapılmıyor

17 Mart 2024 20:211.176

1 yıl dolmasan Vestel NFK48001 buzdolabı ile yaşadığım sorunlar küflenme su damlacıkları birikmesi hava kanalların da ve son olarak arıza verdi çalışmıyor yetkili servisi defalarca çağırmama rağmen hiç birleyen yapılmadı. Mağduriyetimizi kim karşılayacak.

18 Mart 2024 10:53 (Şikayetten 14 saat sonra)

Kevser
18 Mart 2024 23:51

İletişim bilgilerimi istedi firmanız bende paylaştım umarım en kısa süre de bu mağduriyetimiz giderilir. Yıllardır bir Vestel kullanıcısı olarak yaşadığım bu sorun için halen çok şaşkın ve üzgünüm. Bu kadar büyük bir firmayla bu sorunu yaşayacağım aklıma gelmezdi.

Kaan
Benzer Şikayeti Var
18 Mart 2024 13:08

Benimde dolabımın plastik kısımları kırıldı dolabı değiştirmeyi kabul etmiyorlar ilgisiz bir firma

Vestel Buzdolabı Memnuniyet 0

19 Haziran 2024 21:041.180

"Buzdolabı sürekli arızadan dolayı değişim talebim olumlu karşılandı yenisi ile değiştirildi umarım aynı şeyleri bir daha yaşamam yaklaşık 20000 TL tutarında toplamda ürünlerimiz çöp oldu bununda telafi edilmesini bekliyorum. Teşekkürler..."

16 Eylül 2025 12:001.173

Vestel NFK48001 model buzdolabı kullanıyorum. Dolabın buzluk bölmesindeki tırnak kısımları, ilk aldığım günden bu yana t...

Vestel Buzdolabında Tekrarlayan Buzluk Arızası Ve Garanti Sorunları

Yeni Alınan Vestel Buzdolabında Kısa Sürede Paslanma Ve Fitil Sorunu: Değişim Talebim Reddedildi

20 Ekim 2025 17:491.079

Vestel nfk48001 model buzdolabımda yaklaşık 4 aydır kapaklarda paslanma ve fitilde parçalanma sorunu yaşıyorum. İzmit’te...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Sürekli Arıza Veren Vestel Buzdolabı!

Sürekli ArızaVeren Vestel Buzdolabı!

Vestel Ürünün Arkasında Durmuyorlar!

Vestel ÜrününArkasında Durmuyorlar!

İsmail