Samet sonuçtan çok memnun

Samet
14 Kasım 2024 13:53

Vestel bayisinden mini fırın aldım fırın servis ile evime getirildi. Ürünü içeri aldıktan sonra kutusunda eziklik ve çamur lekeleri fark ettim ürünü kutudan çıkardıktan sonra cihazın hasarlı olduğunu gördüm. Servise giderek değişim talebinde bulunarak müracaat ettim. Servisin minimum 1 hafta sürecek olan takip sürecinden. Sonra yenisi gönderileceği söylendi. Genel merkezi aradım aynı sistemi onlarda söyledi. Peki dedim burda benim suçum ne neden mağdur oluyorum diyerek tepki gösterdim. Onlarda işlemler bu şekilde sürüyor. Başka türlü olmuyor deyip yapacak bir şeyin olmadığını (anlamlı) konuşarak beyan ettiler.
Diyeceğim şudur bundan sonra Vestel marka bitmiştir. Benim için onlar için 1 hiçbir şey ola bilir ama benim için 1 Marka herşeydir.

22 Kasım 2024 10:46

Geçtiğimiz günlerde Vestel bayisinden aldığımız fırının düşürülmüş olduğunu fark edip dırının hasarlı olduğunu tespit ettikten sonra iadesini gerçekleşirdim sonrasında genel merkezden arayarak sorunun çözülmesi için benimle irtibata geçerek ücret iadesini istedim. Sonrasında benden t. C. Ve IBAN isteyerek bugün içerisinde paramın hesabıma gönderileceği bilgisi verildi. Üstüne 3 gün geçmesine rağmen ücret iadesi yapılmadı, her türlü banka hesabım geçmişi telefon görüşme ses kayıtları mevcut Asla yalan yoktur Vestel'in beni mağdur etmesi 2. Oldu. Vestel pişmanlıktır. Mağduriyet üzerine mağduriyet yaşatıyorlar.

Ek
Ek
1732261411678.img-3123.jpg
15 Kasım 2024 09:48 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ayfer
05 Nisan 2024 13:42
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Eylül 2023 11:17

Vestel Arızalı Ankastre Ocak

Bekir
28 Kasım 2023 19:10
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Haziran 2025 01:58
Vestel Fırın Alt Pişirmiyor, Sorun Çözülmedi Ve Değişim Talebim Karşılanmadı
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Fırın İki Kez Arızalı Çıktı Vestel Sorumluluk Almadı

Bülent