Hıdır sonuçtan çok memnun

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi Sorunlu

Hıdır
06 Kasım 2023 11:00

98142 cg wi-fi modeli cihaz 13.11.2021 tarihinde aldığım makine ekim 7. De arıza kaydı açıldı servis geldi. Cihazın kartının değişmesi gerektiğini söyledi. Cihazın kartı 3 gün sonra eline geçtiği zaman getirip yerine takacağını söyledi. Merkezden geliyor diye. Elinde kart olmadığını söyledi. Üç gün sonra gelip tekrardan. Cihazı açtılar. Cihaz maalesef tekrar başarısız sonuçlandı cihazı kalkıp. Atölye dedikleri yere götürdüler. Farklı bir kart arızası daha olduğunu söylediler. Kartta arızasını tamir edip getirip yerine katacaklarını söylediler. Tamam dedik yapıldı. Cihaz evimize getirildi. Bugün bu cihaz çalıştığı zaman gürültülü çalışıyor. Kurutma yapmıyor.

Sessiz motor diye alınan motorda. Uçak gibi çalışıyor. Değişim istedik. Değişim yapılmadı. Yani anlayacağınız cihazdan memnun değiliz. Yapılmaması gereken şeyler yapıldı. Bu cihazın değişmesi gerektiği yerde bu cihazı tamir edip tekrardan getirip evimize koydular evimizi su bastı neler oldu. Neler neler yaşandı neler yani.

14 Kasım 2023 10:27

Vestel 4 parça değiştirdi yeter ardık 5. Parçayıda deyistirelim tamir edelim diyor kabul etmedim değişim istedim onarım yaparız diyorlar bu kadar kotu bir firma daha olamaz yazık garantili olan makine daha 1 yıl olmuş 5 parça deyişti bu nasıl bir firma ya Vestel kadar kotu bir marka görmedim yapılması gerekeni yapmıyorlar değişim istiyoruz dedik maalesef onarım yapa biliriz ne güzel bilmem kaç bin ver ama karşılık 0 nasıl bir firmasınız

13 Kasım 2023 10:03

Vestel çamaşır makinesi kurutmalı modelinden 1 tane bulaşık makinesi 1 tane buzdolabı 1 tane 55 inc TV 1 tane tost makinesi 1 tane çaycı 1 tane Bu ürünlerin hepsi Vestel çamaşır makinesine 9 10 kere servis geldi olmadı yapamadılar değişim istedik olmadı ne yapacağız artık Vestel le ilişkimizi keseceğiz yapacak bir şey yok

09 Kasım 2023 12:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gönül
20 Nisan 2025 22:08
Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi Toz Sorunu ve Yetersiz Servis
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Kurutma Sorunu Ve Servis Macerası

Tolga
03 Aralık 2024 23:20
Vestel Çamaşır Makinesi Kurutma Sorunu Ve Servis Macerası
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Olgun
01 Ekim 2024 21:35
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
19 Haziran 2023 18:55