Vestel Klima Kronik Problemi

İrfan
17 Haziran 2024 23:53

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wi-Fi klima kronik problemi var. 1 yılda dördüncü defa kumanda çalışmadı. İkisinde servis geldi (temassızlık varmış panelde, kablo gevşekmiş dediler. Yapıp gittiler). İkisinde kendiliğinden 4-5 gün sonra çalışmaya başladı (servisin randevu verdiği tarih hep sarktığından aradaki zamanda düzelince bildirdim, randevuyu iptal ettiler). Bu bir yıllık sürecin 3-4 ayını kullandığımı düşünürsek sürekli arıza yapıyor. Dördüncü defa arıza yaptığında yine kendiliğinden 3 gün sonra düzeldi, müşteri hizmetlerine düzelmesine rağmen servis ücreti almadan bakıp, tekrarlamaması için onarım talep ettiğimde "arıza olmadığında 400 TL ücret alınacağını" söylediler.

En ihtiyacım olan dönemde çalışmayan bu klimayı aldığıma pişman oldum, her kumandayı aldığımda acaba yine çalışmayacak mı diye tedirginlik yaşatıyor, şaka gibi.

24 Haziran 2024 10:24 (Şikayetten 6 gün sonra)

Biricik
Biricik

Kurumsal ahlak yok, bir firma taahhüt ettiği hizmeti yerine getirmiyorsa amacı apaçık ortada... Firma kendi taahhüdünü bilinçli olarak yerine getirmiyor, o yüzden yetkili bayi, oluşturulan montaj talebini keyfi olarak sistemden siliyor?! Nasıl?

Ömer
Ömer

Aynı sorunu bende yaşıyorum şalteri indirip kaldırdığımda düzeliyor maalesef bir daha asla Vestel almam kesinlikle. Wi-Fi desen çalışıyor içimdeki malzeme kalitesi çok kötü maalesef öyle, kullanıcı olarak asla memnun değişim

Özcan sonucu yetersiz buldu

Özcan
09 Eylül 2024 13:06
Vestel Yazı Bize Zehir Etti
Türker sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Yüksek Ses Ve Güvensizlik Sorunu: Pişmanlık Ve Değişim Talebi

Türker
06 Eylül 2025 03:24
Oguz sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2025 22:56
"Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim."
Vestel Kategorileri