Seda sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Isıtma Problemi Ve Servis Mağduriyeti

Vestel Klima Isıtma Problemi Ve Servis Mağduriyeti
16 Ekim 2024 15:09

07/2023 tarihinde Vestel marka bir klima aldım. Yaz aylarında soğuk olarak kullandık, ancak hava soğumaya başlayınca sıcak bölümünü açtık ve ısıtmadığını fark ettik. İnegöl servisini çağırdım, bulunduğumuz yerle alakalı ısıtmıyor olabileceğini söylediler. Birkaç test yaptıktan sonra gittiler, ancak ısıtma problemim devam etti. Birçok kez servisi çağırdım, klimada bir sorun olmadığını söyleyip gidiyorlar. Değişimini istedim, fabrikayla görüştüklerini söylediler ama hiçbir çözüme ulaşmadı. Bu süre içinde yaz geldi ve ısıtmayı kullanmadık. Şimdi kış geldi ve tekrar ısıtmak istiyoruz, ancak aynı problem devam ediyor. Klimanın içinde gaz olmadığını ve borusunda sızıntı olduğunu, değişmesi gerektiğini söylediler. Bana değişim ücreti olarak 3500 TL talep ediliyor. Garantili bir ürün için hem para isteniyor hem de mağdur ediliyoruz. Aldığım günden beri ısıtma problemi yaşadığım klimayla hala sorun yaşıyorum. Servis fişi talep ediyorum, hakem heyetine başvurmak için servis kaydı vermiyorlar. Vestel marka pişmanlıktır. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

17 Ekim 2024 17:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
Seda
Seda
27 Ekim 2024 19:54

Hiçbir şekilde çözüm yok tavsiye etmiyorum Vestel pişmanlık

Erva
Erva

3 yıl önce Vestel klima aldım yazın soğutmasında bir sıkıntı yaşamadım, fakat kışın sıcak ayarı asla ısıtmıyor odamız küçük ve klima 12 lik olmasına rağmen servis çağırdım bir şey olmadığını söylediler memnun kalmadım yani

İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
04 Eylül 2023 13:35
Sunay sonuçtan memnun

Sunay
06 Aralık 2023 17:05
"Teşekkürler"
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
02 Temmuz 2024 14:01