Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
25 Temmuz 2024 15:21

Öncelikle Vestel’i marka olarak tercih ettiğim için çok ama çok pişmanım. Erkek kardeşimin bir yıl sonra düğünü var ve bütün beyaz eşyalarını Vestel’den almasına vesile olduğum için şu an binbir türlü fırça yiyorum. 25 Temmuz 2020 yılında bir buzdolabı aldık. Gelen ürün kurban bayramı öncesinde bize teslim edildi. Kurbanımızı kestikten sonra etleri içerisine koyduk ve tatile gittik. Geldikten sonra evde bildiğiniz bir ceset kokusu vardı. Yeni almış olduğumuz dolabın derin dondurucu bölümü maalesef ki hatalıymış ve arızalıymış. Atmış olduğumuz etlerin yanında evin içerisindeki koku on günde ancak çıktı. Buna keza bize 21 Ağustos 2020’de almış olduğumuz dolabı değiştirerek farklı bir dolap gönderdiler. 23 Temmuz 2024 tarihinde dolabımızın normal kullanım alanı soğutma hatası verdiği için servis kaydı açtık. Bize iki gün sonra bir konsinye dolap gönderdiler. Dolabın hatası üretimden kaynaklı gaz kaçağı. Maalesef ki gizli ayıplı olan bir ürünü tüketiciye satabiliyorlar. Eğer bu gaz kaçağı gövdede değilse kendi hataları olmasına rağmen dolabı tamir edip bize geri göndereceklerini söylediler. Daha da hassas olan bir konu, ben bir MS hastasıyım. Kullandığım ilaçlarım raporlu yani devlet tarafından verilen bir raporla aldığım ilaçlarım. Üzülerek söylüyorum ki ilaçlarımın hepsini çöpe atmak zorunda kaldım ve bu ilaçlarımı tekrar iki ay sonra yazdırabileceğim. Konu artık ilaç değil, gizli ayıplı olan bir ürünü müşteriye satışa sunabiliyorlar, sonra da kusurlu olarak satmış oldukları ürünü müşteriden alıp tamir edip müşteriye tekrar geri vermeyi teklif ediyorlar. Sizin üretim bandınızdan çıkan ve kalite kontrolünüzden hatalı olarak geçen bir ürünü o günün değeri ile alıyorum ve sonraki süreçte fabrikadan kaynaklı bir hata yüzünden yani sizin hatanız yüzünden siz ürünü benden alıp onarım yaparak bana geri göndermeyi teklif ediyorsunuz. Böyle bir ticaret anlayışı maalesef ki yok. Kurumsal bir mobilya markasında yönetici olarak çalışıyorum. Aynı şekilde Vestel’le birebir yerli üretim yapan bir markada hijyen ürünler dahil olmak üzere ürünümüzde fabrikadan kaynaklı bir problem varsa müşteriyi mağdur etmemek için birebir değişim gerçekleştiriyoruz. Ürünün bedelinin ne olduğu önemli değil. Maalesef ki çok üzülerek yaşamış olduğumuz mağduriyetin en kısa zamanda telafi edilmesini ve dolabınızın aynı dolapla değişimini talep ediyorum. Umarım dikkate alırlar. Asla tamirat ve parça değişimini kabul etmiyorum.

30 Temmuz 2024 15:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yıldız
Yıldız

Vestel ni frost buzdolabını yeni aldım sevişin dediği şekilde kullandım temizledim ama her açtığımda koku çıkıyor daha 1 ay olmadı eşyalar kapaklı kutuda ol adına rağmen neden koku yapıyor

Vestel Buzdolabı Soğutmama Problemi

07 Temmuz 2023 10:13