Vestel Er Şa Teknik Servis

30 Mayıs 2024 13:22

Vestel Er Şa Teknik Servis Hizmetleri Nak. İth. San. ve Tic. Ltd. Şti.'ni 08.04.2024 tarihinde çamaşır makinemin arızasından dolayı servisi çağırdım. Aynı gün içinde evime gelerek çamaşır makinemin pompa arızası olduğunu ve pompanın değişmesi gerektiği bilgisi verilerek benden 2800 TL ödeme alındı ve arızamın giderildiği bilgisi verildi. Aynı gün arıza devam etti. Servisi tekrar aradım, çamaşır makinem bu sefer servise alındı. Bu sefer de kazan arızası olduğu belirtilerek 1500 TL daha ödeme yapmam istendi ve ödemesini yaptım. Çamaşır makinemin arızası halen aynı şekilde devam ettiği için servisi tekrar aradım. İ****** adlı personel geldi. Arızanın çok basit bir arıza olduğunu, kömürden kaynaklandığını, yapılan işlemlerin yanlış olduğunu ve değişimi yapılan parçaların çalışır durumda olduğunu beyan etti ve kömürü taktı. Makinem normale döndü. Yetkili Er Şa'dan yaptığım ödemeleri iade istedim. İade etmediler. Kendilerinden şikayetçiyim. Yaptığım ödemelerin iadesini istiyorum.

31 Mayıs 2024 14:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hakan
11 Aralık 2024 14:55
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
26 Aralık 2023 20:01
"Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim"

Hayri
10 Temmuz 2023 19:07
Üzeyir sonuçtan çok memnun

Üzeyir
14 Kasım 2024 16:23
"Şikayetim uzun süren bir süreç sonunda çözüldü fakat bu kadar uğraşmama gerek kalmadan çözülebilirdi yinede teşekkür ediyorum"
Vestel Kategorileri