Zeycan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel De Hasarlı Ürünün Piyasa Fiyatının Çok Üzerinde Değişim Talebi.

21 Mayıs 2024 10:23

Vestel'den aldığım ERA a+ NFK510 model buzdolabı yazlıkta ve sadece 3 ay kullanmamıza rağmen derin dondurucusunda yaşadığımız sorundan ötürü servise başvurduk. Değişim adı altında kendi sitelerinde 21 450 TL (piyasada diğer platformlarda 17.000TL) olan ürünü 6500 TL fiyatı ile değişim teklifinde bulundular. Ancak incelediğimde daha üst modeli olan nfk 54112 e-gi modelini beğendim ve fiyat teklifi istedim. Piyasada 25000TL olan ürün Vestel de 34.000 TL olarak fiyat belirtilerek 19500 TL fiyat önerdiler. Siz dalga mı geçiyorsunuz? Hem piyasa değerinin 10.000 TL üzerinden satış yapıyor, aradaki farkı mağdur bıraktığınız müşteriden çıkarmaya çalışıyorsunuz. Madem 21.450 TL lik ürünü 6500 TL'ye verebiliyorsanız 34.000 TL lik ürününün fiyatı da oran yaparsanız 10.000Tl ediyor zaten, 19500 TL nedir? Birkaç yıl önce Eskişehir'de kendi evimdeki buzdolabında da seneler önce aynı durumla karşılaşmıştım ancak daha iyi niyetli davranılmıştı ve değişim olmuştu. Anlaşılan Vestel müşteri memnuniyeti prensibini unutmuş!, Ürünlerinin arkasında durmayarak indirim adı altında sadece mağdur bırakıyor. Bir daha asla Vestel ürünü ne alırım ne de aldırırım.

22 Mayıs 2024 10:29 (Şikayetten 1 gün sonra)
22 Mayıs 2024 13:05

Ben zaten gerek müşteri hizmetleri ile gerekse Rabia isimli bayanla görüştüm. Kendisi müdür beyle görüşeyim dedi, sonra sonuç olumsuz dedi! Müşteri memnuniyetini oluşturamadığınız için şikayetimi buradan yazmak zorunda kaldım ki başkaları da mağdur kalmasın.

24 Mayıs 2024 14:27

Iban no verip kendi istedikleri modelle değişim teklifinde bulunuyorlar. Şikayetime rağmen şikayet biriminden hala arayan yok!

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Tekrar Eden Arıza Ve Yüksek Ücret Mağduriyeti

08 Temmuz 09:06
Mert sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 12:57
"Vestel çalışanları ve yetkilileri Caner bey ve 1 sene sonra arayıp memnuniyeti mi soran Murat bey e teşekkür ediyorum ilgileri ve alakaları olsun konuya kendi dertleri gibi sahip çıkmaları olsun yetkin çözüm odaklı ve müşteri dostu oldukları için kendilerini kutluyorum ve Vestel firmasına böyle insanları bünyesinde bulundurdukları için çok teşekkür ediyorum."
Vestel Buzdolabı Nfk 64012 E Gi Pro Wi-Fi 588 Hatalı Ürün
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 02:47
Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Müşteri Mağduriyeti
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
23 Haziran 2023 16:18