Ebru sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 15:27

Vestel cmı 97202 model makine yıkamıyor.

Vestel'den aldığım çamaşır makinem hızlı 60 dakika 60derece de ter kokusunu bile temizleyemiyor. 2,5 saatlik 60© yıkamada çamaşırlardan yoğurt lekesini bile çıkaramıyor. Üç dört kez servis çağırdım makinede sorun yok deyip gidiyorlar. 90derecede uzun programı kullanın. Diyende oldu, hızlı 12 kullanma diyende. Peki bu kadar program daha niye var makinede? Elimde çamaşırı yıkayıp sonra sıksın diye çamaşır makinesine atar oldum. Hiç memnun değilim. Vestel çamaşır makinesinden. Daha bir yıllık makine garantisi var ancak oyalayıp garantisini bitimini bekliyorlar.

29 Aralık 2023 13:43

Vestel cmı 97202 Çamaşır Makinesi temiz yıkamıyor. Bebeğimin çamaşırlarını bile mahvetti. Gelen servis elemanlarından biri 90 ile yıka dedi diğeri annemde elinde yıkıyor dedi öbürü deterjan kapağı kapalı dursun dedi bu nedir böyle... Bir buçuk yıl oldu ancak servis gelip gidiyor. Bugün de gelecekler artık sorunu çözün iadeyi geçtim değişim yapın lütfen.

Ek
Ek
14 Ağustos 2023 11:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ebru
Ebru
29 Aralık 2023 13:21
Vestel Cmı 97202 Model Makine Yıkamıyor.

Bana geri dönüş yapmadınız. Defalarca aradım servisi üç kez daha çağırdım. Trabzon servis ekibinizden gelen arkadaş bana annemde ilk elinde yıkıyor sonra makineye atıyor dedi ne saçma bir açıklama bu? Bebeğim daha iki aylık onun kıyafetlerini kullanma kılavuzunda yazdığı gibi alerji uzmanında yıkadım saatlerce makine çalıştı ama sonuç lekesi üzerinde. (Leke de salça yağ gibi zor leke değil bu bebek sadece anne sütü içen bir bebek kusmuğu, kakası ne kadar zor çıkabilir değil mi? Bu makine ilk kurulduğu günden beri bu şekilde yıkamama sorunu yaşattı bana. Lütfen artık arızasının tespit edilip değişiminin yapılmasını talep ediyorum. Bir yıldan fazladır beş altı kez servis görüp sonuç alamayan memnuniyetsiz bir müşterinizim. Elimde yıkamak için çamaşır makinesine para vermedim. Sorunu lütfen çözün artık. Bu konuda gördüğüm kadarıyla tek mağdurda ben değilim bir çok insan bu modelinizde yıkamama sorunu yaşamış ve sizden kaynaklı demiş gelen servis elemanlarınız. Herkes yanlış mı yıkıyor? Kullanma kılavuzuna kullanmayı bildiğim halde açıp bakıp dediğiniz gibi yıkadım. Bana gelen üründe sıvı deterjan haznesi de eksik gelmişti bu yüzden toz deterjan ile yıkama yapmak durumunda kaldım. Ivır zıvır sorunları söylemiyorum ama bir çamaşır makinesi yıkamıyorsa sizce bu küçük bir problem mi?

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinemdeki Kötü Koku Sorunu Bir Türlü Çözülemedi!

Zehra
16 Eylül 2025 15:01

Vestel 8912 Çamaşır Makinesi

Furkan
19 Nisan 2024 19:57
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Burçak
15 Haziran 2024 19:53
vestel-camasir-makinesi-sorunlari-1.pdf
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Temmuz 2024 11:43