Vestel Çamaşır Makinesi Servis Sorunu

29 Aralık 2024 20:072.123
Ali'nin Teşekkür Mesajı
👍. Teşekkürler...

Vestel marka çamaşır makinesi aldık. Aldığımız günden beri bir sıkıntı var. Servisi çağırıyoruz, yok ayak takozu alın, yok zemin sıkıntılı, hep bir bahaneler üretiyorlar. Zaten gelen personeller işten anlamayan, boş insanlar. Ben böyle kötü firma servisi görmedim. İade istiyorum. Halen dönüş yapılmadı.

19 Ocak 2025 14:29

Servise giden Vestel çamaşır makinesi aynı arızayla devam ediyor ve halen değişim sağlanmadı ben böyle rezillik görmedim Vestel mi Allah korusun bu saatten sonra yerliymiş hiçbir zaman Türk markaları hak etmiyor kazanmayı bu kadar rezil berbat firma görmedim

31 Aralık 2024 16:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Ali
4 Şubat 2025 15:39

👍. Teşekkürler...

5 Ocak 2025 18:38

Bu makinenin aynısını ben aldım geçen ay daha 1ay olmadı sıkma yapmıyor ilk aldığımda çok titiriyordu demek ki aynı sorun Herkeste var

Vestel Çamaşır Makinesinden Şikayetim

7 Ağustos 2024 12:424.354

11 ay önce bir hata yapıp Vestel çamaşır makinesi aldım. Almaz olsaydım 1 aydır sorun yaşıyorum. Teknisyen geliyor, şu b...

Vestel Çamaşır Makinesinden Şikayetim

Tümünü Gör
Vestel Servisten Tamiri Oldu Diye Gelen Makinenin Sesi!

Vestel ServistenTamiri Oldu Diye Gelen Makinenin Sesi!

Aysun
Vestel En Sessiz Dediği Makinede Kronik Arızayı Çözmedi, Garanti Bitti!

Vestel En SessizDediği Makinede Kronik Arızayı Çözmedi, Garanti Bitti!

Orçun
Vestel Dijital Ekran Hata Veriyor