Fatih
10 Nisan 2023 17:46

Vestel marka bze XXL 3503 xe nit buzdolabımı sr kodu şikayeti ile yetkili servisi olan kartek Sincan aradım ekip geldi. Cihazın kartı sensörü ara parçaları arızalı olduğunu ve 2800 TL ödemesi olduğunu söylemesi üzerine fiyatı kabul edip tamiratını yaptırdım ve dolabın aynı hata kodu ile 3 gün içerisinde aynı arıza ve hata koduna geçti. Gelen servis ekibi bize. Fiş fatura ve yapıldığında dair herhangi bir belge vermedi. Arızalarım ve şikayetlerim devam ediyor. Servisi tekrar çağırdığımda başka arıza var demesi üzerine başka bir ücret alınacağı söylendi. Benim sağlam olan parçalarımı yetkili servisi olmasına rağmen değiştirdiler, ben dışarıdan herhangi bir tamirci çağırmadım yetkili servisi çağırdım. Arızası tam tespit edemeyen servise boştan yere neden ücret ödemesi yapayım benim dolabımın acilen tamiratının bedelsiz olarak yapılmasını talep ediyorum, ücret talep edildiği takdirde servisten fiş fatura ve evrak verilmediği için şikayetçi olacağım. Konu ile ilgilenilmesi önemle rica olunur. İrtibat, 5444**1707

13 Nisan 2023 14:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ersin
Ersin

Merhaba Benzer arıza ve süreçler bende de oldu, buzluk kısmındaki rezistans arızalı dir, Vestel bu konularda hala aynı olması çok üzücü. Satış sonrası destek gelişmesi lazım.

Vestel Kategorileri