Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ayıplı Buzdolapları Hak

Vestel Ayıplı Buzdolapları Hak
Rıdvan
14 Haziran 2024 00:14

Vestel markasından 4 yıl önce almış olduğum buzdolabı SR hatası vermeye başladı ve çalışmayarak içindeki her şey bozuldu. Servis kaydı açtırdım, servis geldi. Motor gaz yerine yağ basıyor, bunun onarımı olmayıp yenisi almamı söylediler. Bu kısa sürede bir buzdolabının çöpe atılıp yenisi alınması ne kadar doğru? Öncelikle bu, Vestel'in son üretmiş olduğu ürünlerinde satış pazarlama taktiği gereğince yeni ürün pazarı yaratabilmek için yaptığı bir şeymiş. Vestel çalışanı bunu kendi itiraf etti ve daha üründe çizik olmayan ürünüm çöp oldu. Şimdi buradan sadece almayı düşünen arkadaşlara yaşadığımı ifade ediyorum. Kendi kararları, ve aynı ürün bugün mağazada 39.000 TL. Bunun üzerine sadece çok az miktar daha koyarak sektörde gerçekten lider ürünler var. Bizim canımız yandı, bir kişiye de faydam olursa ne mutlu. Vestel çok para kazanıyor olabilir ama biz onlar kadar iyi bir hayat yaşamıyoruz, paramız değerli. Yerli malı milli sermaye olarak reklam yapılıyor ama kendi vatanından insanları mağdur ediyor!

21 Haziran 2024 12:05 (Şikayetten 7 gün sonra)

Nermin
15 Ekim 2024 11:45
Vestel Buzdolabı İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı
Esra sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 18:41
"Sorunum çözüldü"

Güler
22 Ocak 2025 21:46
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Aralık 2023 17:59