Halil sonuçtan çok memnun

Vestel Akıllı Kumanda Mavi Işık

07 Ocak 2024 01:45
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Vestel genel merkezi şikayetim hakkında ilgilendi ve kumandamın değişimini gerçekleştirdi teşekkürler Bizim ilce Vestel bayisi sıkıntılı yardımcı olmuyor ama genel merkez şikayeti çözüyor”

Vestel Smart TV akıllı kumandanın mavi ışığı devamlı yanıp sönüyor ve kanalları çalıştırmıyor. '1' tuşuna basınca kendiliğinden '11' komutunu veriyor. Bu sorunu servise ilettim ancak kumandanın garanti kapsamına girmediği söylendi. Bu sorunun nasıl giderileceğini ve kumandanın neden garantiye girmediğini öğrenmek istiyorum. Bu hatanın giderilmesi veya konuyla ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Servislerinizin verdiği hizmetten memnun değilim ve sorunumla ilgilenilmesini talep ediyorum.

06 Şubat 2024 19:04

Arızalı olan Vestel akıllı kumanda servis tarafından incelendi arızalı olduğu kullanıcı hatası olmadığı tespit edildi lakin akıllı konuşmalı kumanda ücretli olarak değiştiğini söylediler Kullanıcı hatası olmayan arızalı bir ürün nasıl olur da garanti kapsamına girmez oysaki Vestel genel merkezi bana dönüş yaptığı zaman kullanıcı hatası yoksa değişim yaparız demişlerdi Kumandanın değişimini talep ediyorum.

10 Ocak 2024 09:01 (Şikayetten 3 gün sonra)

25 Ocak 2024 13:04

Genel. Merkez tarafından arandım servise kumandayı teslim. Ettim ama ne komik. Servis kumandanın yıpranmış olduğunu ve genel merkeze yazdıklarını cevap beklendiğini söylediler kumanda elbetteki yıpranacak sorun kumandanın yıpranması değil arızalı olması inşallah en kısa sürede çözülür

16 Şubat 2024 18:43

Şenol
Şenol

Selam kumanda sorunu çözüldü mü?

Bugün itibariyle çözüldü

Bekliyorum. Çözülmesini k

Vestel Kumandam Basıyor Ama Servis Yanıt Vermiyor!

Ramazan
12 Ocak 2024 01:26
Vestel Kumandam Basıyor Ama Servis Yanıt Vermiyor!

Vestel TV Kumandası Çalışmıyor, Garanti Kapsamında Değişim İstiyorum

Kemal
11 Eylül 2025 10:34
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kumanda Garanti Karşılamıyor

Bilge