Televizyonumun Bitmeyen Sorunları

24 Aralık 2024 18:382.576

Televizyon alındığı günden beri hep aynı sorunlar: Ekran gelmiyor, ses yok, görüntü yok, ekranda donuyor, kanal değişmiyor. Ekran takılıp sürekli pır pır yapıyor. Yetkili servis, 'Bu cihaz Android cihaz, böyle yapar' gibi cevaplar veriyor. 'Aç kapa yap, fişi çekip tak' gibi geçici çözümler üretmeye çalışıyorlar. Televizyondan hiç memnun değilim ve değişimini talep ediyorum.

5 Ocak 2025 18:47

TV ses sorunum gün geçtikçe dahada artıyor görüntü var ses yok ya da ses var görüntü yok gibi. Daha önce Şikayet oluşturmama rağmen iletişime geçmediler bir de sanki ilgilenmişler gibi sorununuz çözüldüyse diye SMS atıyorlar linke tıklayın onaylayın diye. Arayan soran bile olmadı kim çözecek ki benim sorunumu da ben onay mesajı vereceğim sorunlarım aynen devam ediyor ve dahada ilerliyor her sorunumda video çekip bu platformda paylaşmaya devam edeceğim televizyonumun yenisi ile değişmesini talep ediyorum

Harun
24 Aralık 2024 18:24

Aynı sorunlar

25 Aralık 2024 17:15 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizi Müşteri İlişkileri Yetkilimiz ile paylaştık, değerlendirilecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Harun
5 Ocak 2025 19:00

İrtibata geçilmedi bile 3.5 gün sonra bir de SMS atıyorsunuz sorununuz çözüldüyse linke tıklayın diye neye göre atıyorsunuz bu SMS'i çözdünüz ki ben onay vereyim aramadınız bile sizden asla ürün almayacağım aşırı ilgisizsiniz ve çözüm odaklı değilsiniz. Bu ürünün değişimini talep ediyorum. Ve Sorunumu çözene kadar şikayetlerimi bu platformda herkesle paylaşacağım

Vestel Toshiba 58inç Android TV A101 Den Aldım. Bozuldu.

5 Mayıs 2024 21:17654

"Vestel'e ve özellikle müşteri temsilcisi Murat Bey'e iletişim, yaklaşım, bilgilendirme ve yardımları için teşekkür ediyorum."

Vestel Garanti Bitmeden 3 Kere Ana Kart Yanması

3 Şubat 2024 13:462.062

Selamünaleyküm, ben S********* G***. Vestel'den beyaz eşya ve televizyon aldım. Televizyonun garantisi dolmadan ana kart...

Vestel Televizyon: Sürekli Donma Ve Kötü Servis Deneyimi!

8 Mart 2025 01:59441

Ne Smart ne de Android, ikisi de kötü cihazlar. Sürekli donuyor ve aç kapa yapmadan tekrar kullanamıyoruz. İlla elektriğ...

25 Şubat 2024 00:591.445

"Şikayetime kısa sürede çözüm buldukları için Vestel servisine teşekkür ederim. İyi çalışmalar."

Vestel TV Ekran Kırıldı

16 Mayıs 2024 13:32763

"Keşke biraz daha sağlam olsaydı ekranı. Hata bizim olmasına rağmen bize çok yardımcı oldular teskkrler Vestel"

Tümünü Gör
Vestel Ayıplı Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor