Turkcell Recom Alacak Adlı Firmanın Başkasının Borcu İçin Sürekli Mesaj Atması

18 Mart 2024 18:12

Recom adlı firma, S******* K****** adına kayıtlı olduğunu beyan ettiği Turkcell operatörüne ait ödenmemiş fatura borcu nedeniyle her gün mesaj gönderiyor. İletişim numarasını aradığımda ise kimseyle iletişime geçemiyorum. Numaram S******* K******'e ait değil, bana aittir. Bahsedilen borçla ve kişiyle herhangi bir ilgim bulunmamaktadır. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

18 Mart 2024 18:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Mart 2024 07:53

Merhaba Talha Samet Bey, Gelen ekran görüntüsüyle beraber talebinizi detaylı olarak Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 532 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
22 Mart 2024 16:27
Turkcell Recom Alacak Rahatsız Etmesi
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 16:25

Aybars
15 Mayıs 2024 19:30
Recom Alacak Turkcell Mesajlar
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Recom Alacak Ve Turkcell Den Mesaj Geliyor

25 Mayıs 2024 16:04