Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 17:21

Turkcell hazır kart kullanıcısıyım. Normalde hep Wi-Fi kullandığım için mobil nete fazla ihtiyaç duymamıştım. Mahallede kesinti olduğu için Turkcell mobil internetimi kullanayım dedim ama hız o kadar düşük ki hiçbir işlem yapamıyorum. Hız yok sayılır. Müşteri hizmetlerine yazdım, bulunduğunuz bölgede baz istasyonu kaybı var cevabı geldi. Baz istasyonu kaynaklı olsa konuşma sırasında sorun yaşanır. Evin her yerinde rahatlıkla sesli görüşme yapabiliyorum. Tek sorun internet hızı. Vadedilen 100 Mbps. E kadar hız ama ben 15 Mbps bile göremiyorum. Çoğunlukla 1 Mbps altı veya üstünde. Çekim gücüyle övünüp kaliteden bahsederek daha pahalı hizmet sağlıyorsunuz. Öyleyse iddia ettiğiniz kaliteye yakışır şekilde çözüm bekliyorum.

15 Aralık 2023 17:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Aralık 2023 11:33

Merhaba Neslihan Hanım, 29.11.2023 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 01.12.2023 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

22 Aralık 2023 15:18

Bana verilen bilgi baz istasyonu kaynaklı olduğuydu eğer bilgi verilmiş dediğiniz Oysa. Ama ben de çekimle alakalı olmadığını söylüyorum ve bilgi değil çözüm bekliyorum. Şehir merkezine 10 dakika mesafede bir mahalledeyim zaten. Baz istasyonu ile alakalı bir durum değil ki öyle bile olsa çözüm üretmek sizin göreviniz benim değil.

Akın sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 22:40

Niyazi
11 Ağustos 2024 18:46
Turkcell İnternet Hızı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Turkcell İnternet Hızı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

01 Temmuz 2023 12:40
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
01 Mart 2024 02:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 14:55
Turkcell Kategorileri