Ali sonuçtan çok memnun

Turkcell İcra Borcu Ödendiği Halde İşlem Yapmıyor

Turkcell İcra Borcu Ödendiği Halde İşlem Yapmıyor
06 Haziran 2024 21:19

5321****44 hat 2016 yılındaki borcu nedeniyle 2022 yılında Real Alacağa devredilmiş. Açılan icra dosyasına borcu icra daire tarafından hesaplanarak yatırdık ve İcra Dairesinden Borcu yoktur yazısını aldık. Turkcell bildirdik ve onlar bize borç Real alacağa devrolması nedeniyle Real alacak Turkcell'e yazacakmış. Biz icra dosyasına borcu yatırdığımız zaman Real alacak (temlik Alacaklısı ) dosyada taraf dahi değildi. Buna rağmen Real alacağı aradık onlarda başlarda bize borcunuz yoktur dediler ve sonradan dosyaya dahil oldular ve karmaşık olmayan bu süreççi Turkcell uzatmaya başladı. Turkcell tarafından açılan İcra dosyası borcu ödenmesine rağmen aradan geçen 1 (bir) aylık süreçte Turkcell halen e devletten borcu kaldırmamış ve aynı zamanda kara listede olduğumuz için yeni hat alamıyoruz.
Ekte gönderdiğim borcu yoktur yazısına rağmen Turkcell tarafından halen işlem yapılmaması nedeniyle mağdur olduk. Yetkililerin bununla ilgilenmesi ricası ile

06 Haziran 2024 21:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Haziran 2024 07:50

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

07 Haziran 2024 08:21

Sorunda bu zaten 09.05.2024 tarihinden itibaren inceliyor ve borcu yoktur yazısı almamıza rağmen halen Turkcell işlem yapmıyor ve 22.05.2024 tarihinde Real alacak da icra dosyasına temlik alacaklısı olarak yer aldı. Sizin eski avukatınız da dosyadan çekilmişti ve para ona gitti oradan Turkcell geldi. Real Alacak paranın Turkcell tarafından bize ödenmesi gerekiyor diyor ödenmemesi nedeniyle borcu yoktur verilmiyor. Turkcell aradığımızda da alacak Real alacağa devredilmiş olarak görünüyor. (Oysa biz borcumuzu ödediğimizde icra dosyasında rel alacak yoktu. ) Allah aşkına dalga mı geçiyor bu Turkcell bizimle halen incelenecek diyor. Tarafınızdan açılan icra dosyası 09.05.204 tarihinde kapatıldı. Kep üzerinden, müşteri hizmetlerinden, avukatınız üzerinden saha elamanınız tarafından defalarca belirtilmesine rağmen ve icra dosyası 09.05.2024 tarihinde kapatılmasına rağmen e devlette ve sizler bir ay geçmesine rağmen daha inceleme aşamasında hikayesi ile cevap veriyorsunuz. Para sizin açtığınız icra dosyasında olmasına rağmen Real alacak borç ödendiğinde dosyada olmamasına rağmen neden her defasında inceliyoruz diyorsunuz. İcra Dairesi parayı size gönderdi. İşlemlerin ivedilikle yapılması ricası ile

08 Haziran 2024 22:01

Bir türlü sonuçlanmadı ki

05 Temmuz 2024 10:08

Ne teşekkürü

05 Temmuz 2024 10:09

Turkcell 2 ay oldu ve halen değerlendirme devam ediyor. Parayı aldıkları halde halen borcunuz var demeye devam eden bir firma...

Selda sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:59
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
06 Şubat 2025 18:40
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
09 Temmuz 2024 11:43