Turkcell E-sim Etkinleştirilememe Problemi

31 Aralık 2022 07:58

Başka bir operatörden Turkcell'e geçiş yaptım. Fakat e-sim'i kullanamıyorum. Sürekli olarak e-sim etkinleştirilemedi uyarısı veriyor ve hat hiçbir şekilde aktif değil. Ne şebeke var ne de hücresel veri! Sadece wi-fi üzerinden arama gerçekleştirebiliyorum. Konu ile ilgili acil çözüm bekliyorum!

31 Aralık 2022 07:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım- Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

02 Ocak 2023 21:52

Merhaba Ziya Bey, Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Kategorileri