Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 20:06

Yaklaşık 4 ay önce ADSL'den VDSL’e geçiş için Türk Telekom'dan çağrı geldi. Onayladıktan sonra modemim VDSL’e uygun olmadığı için bir elektronik mağazasından TP-Link acl 1200 (Archer vr400 3. Nesil) modem satın aldım ve VDSL internetimi kullanmaya başladım. İlk 4-5 hafta hiçbir sorun yaşamadan, taahhüt hızlarında kopmadan, kesilmeden internet hizmeti kullanıyordum. Sonra bir anda internette dalgalanmalar, kesilmeler olmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradım, gelip saha ekibi baktı, DSL hattına yeniden ek çekti. 'Olmazsa modemi değiştirin' dedi. Emaneten modem ayarladım, geldik taktık, yine aynı. Yine aradım, bu sefer gelen ekip 'altyapınız VDSL desteklemiyor, ADSL'e geri dönün' dedi. Akşamına müşteri hizmetlerini tekrar arayıp bunun kabul edilemez bir durum olduğunu belirttim ve sadece 3. kez arıza kaydı açıp görüşmeyi sonlandırdılar. Bu durum aylardır devam ediyor ve artık kabak tadı vermeye başladı. Ben bu muhitte yıllardır sadece bu İSS üzerinden hizmet almayı tercih ettim ve ediyorum da, yaklaşık 10 yılı geçecek, ama bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Ancak Türk Telekom'da yaşanır zaten, taahhüdüm bittiği gibi üyeliğimi sonlandıracağım. Kesinlikle bir daha da kullanmak niyetinde değilim. Birkaç yıl önce de aynı sorun yaşanmıştı ama bu artık tak etti. Kesinlikle müşteri kaybettirecek utanç verici bir hareket, kesinlikle Türk Telekom internet hizmetlerini tercih etmenizi önermiyorum.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 15:36
Koray sonuçtan memnun değil

22 Ağustos 2023 18:51

15 Şubat 2024 22:07
Mine sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 22:56

12 Ekim 2023 23:23