Türk Telekom Uygulama Sorunu Ve Yetersiz Destek

23 Ekim 2024 16:57

Yaklaşık 1-1 buçuk ay önce numara değişikliği yaptım. Değişiklik yaptıktan sonra Türk Telekom mobil uygulamasına girip giriş yapmayı denedim fakat şifre yazıp 9520ye gönderdiğim zaman Türk Telekom'dan işleminiz şu an da gerçekleştirilemiyor uyarısı aldım. Ve bu yaklaşık bir aydır devam ediyor. Bu zaman aralığında 4-5 defa teknik destek ekibine Türk Telekom'dan gelen mesajı ekran olarak maillerine ilettim. Sonuç olarak gelen bir uyarıyı reddettiğimi söylediler. Tamam yapalım beni yönlendirin ayarı düzeltelim dedim müşteri temsilcisinin konuyla alakalı bilgisi dahi yoktu. Tekrardan talep oluşturdu. Türk Telekom (sözde) hayatımızı kolaylaştırmak için bir uygulama kullanmamızı istiyor fakat ben bir aydır ne kullanım haklarımı takip edebiliyorum ( her an 9333ü arayıp kayıt dinlemek çalışan insanlar için zordur) ne de Sil Süpür hakkımı kullanabiliyorum. Fakat her ay 600-700 TL'ye yakın bir ücret ödüyorum. Neden bir çözüm yok o kadar mı zor. Pişmanlık kesinlikle pişmanlıktan öte değilsiniz. Artık mağduriyetimi giderin

Yiğit
17 Mart 2024 12:01