Trendyol'da F**** Fiyat Ve İade Sorunu

Trendyol'da F**** Fiyat Ve İade Sorunu
Melike
28 Kasım 2024 13:19

Trendyol üzerinden kayınvalidem bana buharlı temizleme cihazı satın alıp hediye etti ancak ben ürünün fiyatına baktığımda, ürünün üretici firmasında 4999 TL'ye satılıp kayınvalidemin 9200 küsur TL'ye aldığını gördüm ve daha 1 hafta olmamıştı, iade talebi oluşturdum hemen ve iade sebebi olarak seçeneklerden daha iyi bir fiyat mevcut seçeneğini işaretledim. Ürünü tabii ki bu fiyat farkını bilmeden 1 kez kullanmıştım ve sadece 1 beziyle birlikte yarım saat kullanmıştım nasıl çalıştığını görmek amaçlı. 7 gün dolmadan koşulsuz şartsız iade edebilmem gerekirken iademiz reddedildi. Bu konuda beni Trendyol'dan arayıp önce sadece neden iade etmek istediğimi sordular, ben de ürünü ana üreticisinden ucuza satın alıp, ürünün stoğunu bitirip 2 katı fiyata sattıklarını bu yüzden iade ettiğimi söyleyince bana iadeniz reddedildi deyip bilgilendirmek için aradıklarını söylediler. Peki bana iade sebebimi niye sordunuz dedim. Telefondaki arkadaş da eğer hasarlı veya kusurlu olsaydı tekrar inceleneceğini söyledi. Ben dürüst olup ürünü neden iade ettiğimi söylediğim için kaybediyorum yani. Trendyol kullanıcılarını korumak yerine sadece kendi aldığı komisyonu düşünüyor. Kayınvalidem çok uzun süre cihazın stoğa girmesini beklemiş, stokta olmadığı için ve sürekli fiyat arttığı için bu satıcıdan almış (internetten alışveriş yapmayı çok iyi bilmiyor kendisi). İşte Trendyol böyle F**** fiyattan satış yapan, haksız kazanç sağlayan, sözde esnaf satıcıları tespit edip onları uyarmak yerine bizim resmen kandırılmamıza çanak tutmuştur, o yüzdendir bir daha Trendyol'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Benim bu söylediklerimi bir şikayet olarak alın bari dedim, telefondaki arkadaş onu bile yapmadı. Şaka gibiler resmen.

28 Kasım 2024 13:48

Trendyol üzerinden kayınvalidem bana buharlı temizleme cihazı satın alıp hediye etti ancak ben ürünün üretici firma fiyatına baktığımda 4999 TL olduğunu kayınvalidemin 9249 TL'ye satın aldığını öğrendim. Bu yüzden daha 7 gün dolmadan iade talebi oluşturdum ve gönderdim. Cihazı sadece 1 kez deneme amaçlı çalıştırmıştım. Buna rağmen Trendyol beni arayıp ürünü neden iade ettiğimi sordu bende dürüst bir şekilde ürünün asıl fiyatının 4999 TL olduğunu, kayınvalidemin almak için stok beklediğini ama ürünü fahiş fiyattan satmak için bazı satıcıların stokları bitirdiğini ve neredeyse 2 katı fiyattan aldığımızı söylediğimde iademizin reddedildiğini söylediler. Trendyol kullanıcısının yanında olup onun hakkını savunmak yerine böyle haksız kazanç sağlayan, ürünlerin stoklarını bitirip insanları mağdur edip bir de üstüne kar koyan bu satıcıların satış yapmasına ve bizleri kandırmasına çanak tutmuştur. Bir daha Trendyol'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum

Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 20:27
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2025 18:37

10 Mayıs 2025 23:17

Mümin
21 Ekim 2024 20:11
Garanti Süresindeki Ütü İçin Yanıltıcı İade Süreci
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
01 Temmuz 2024 21:58