Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ve Satıcı Yiğit Marketing Arızalı Ürün İadesini Kabul Etmiyor

Trendyol Ve Satıcı Yiğit Marketing Arızalı Ürün İadesini Kabul Etmiyor
28 Mayıs 2024 16:19

Trendyol üzerinden Yiğit Marketing Med. E-ticaret satıcısından ateş ölçer aldım. Ürün tarafıma ulaştığında kutu içinde pil yeri olmasına rağmen pil olmadığını gördüm. Neyse dedim, elimde sıfır olan pilleri cihaza taktım, çalışmadı. Herhalde piller bozuk dedim, başka pillerle denedim. Olmayınca çalışan bir kumandanın pilleri ile tekrar denedim ama cihaz çalışmadı. Bunun üzerine Trendyol üzerinden iade talebinde bulundum. İade talebi anında arızayı gösteren 3 adet görsel ile sisteme yükledim. Acil olarak ateş ölçer lazım olduğu için aynı satıcıdan tekrar yenisini aldım. Bu esnada iade ettiğim ürünü kargo evimden aldı. Yeni aldığım ürün bana geldiğinde pilleri taktım ve çalıştı. Aradan 20 gün kadar geçti. İade sonuçlandı. Satıcı, gönderdiğim o bozuk ürüne 'ürün sağlam, tekrar satılamaz' diye iade ret kararı verdi ve ürünü bana iade etti. Bu durumda saf yerine konulduk ve aynı satıcıdan aynı üründen bir tane daha almış olmam beni üzdü. Hemen Trendyol asistan üzerinden çağrı merkezi ile görüşme sağladım ancak yardımcı olmadılar. Satıcı belki ürünü tamir etti veya aynı şekilde bozuk iade etti. Kimse sorgulamıyor. Bu durumda anladım ki her şey bir ürünü alana kadar. Gerçekten Trendyol'u büyük bir marka gibi düşünmeyin, kimse yardımcı olmuyor. Zaman ve paranız rezil oluyor. Acil olarak bu rezil durumun çözümünü istiyorum. Ürün tarafımıza ulaştığında direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne (THH) başvurusu yapacağım.

Şengül
Şengül

Aynı durum bende oldu bugün aldım bakalım ürün değiştirilecek mi.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'dan Para İadem Yapılmadı, Mağdur Edildim

25 Mayıs 2025 15:52
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
22 Nisan 2025 13:31