Ercan sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 19:39

Trendyol üzerinden yaklaşık 15 gün önce yani 20.03.2024 tarihinde petek mobil satıcısı tarafından satılan Apple 20W USB-C güç adaptör satın alırken orijinal olup olmadığını satıcıya sorup 2 yıl Apple Türkiye garantili orijinal yanıtı aldım. Siparişimi verdim. Ürün geldi, yeni aldığım iPhone 15 Plus modelinde kullanmaya başladım. Sürekli aşırı ısınma ve buna bağlı şarj temassızlığı yaşadım. Bunun üzerine Apple Akasya AVM deki Apple store gittim. Teknoloji yetkilisi ürünün orijinal olmadığını ve o garanti kağıdının fason üretildiğini dile getirdi. Bunun üzerine şok geçirdim. Aynı ücret ödeyerek aldığım ürün sahte çıkmıştı. Apple mağazasına gitmeden birkaç gün önce ne satıcıya soru sorabildim. Ne de sayfasına ulaşabildim. Trendyol canlı destekte satıcıyı koruyan yanıtlar verdi. Kesinlikle Trendyol'dan ve oradaki satıcılardan bir daha asla teknolojik ürünler ya da diğer ürünlerden almam. Tamamen insanları kandıracak boyuta ulaşıp sahte ürün satıp sattırmakta. Gerekli yerlere kamu yerlerini şikayetlerimizi yapacağız.

Ercan
Ercan
04 Nisan 2024 19:25

Bu arada yeni aldığım iPhone 15 Plus ürünüm arızalandı. O yüzden Apple Store gittim. Orada adaptörün orijinal olmadığını adaptörün telefonu bozduğunu dile getirdiler. Hem telefonumun masraf giderleri hem de şarj aletinin ücretinin iadesini talep ediyorum.

Emirhan

11 Ağustos 2023 16:43
Trendyol İade Edilen Ürünü Sonuçlandırmayıp, Mağazaya Destek Oluyor
Merve sonuçtan memnun

05 Ağustos 2024 17:30
"Apple Suadiye mağazasına teşekkür ederim ve tabi ki sizlere"

Trendyol Kategorileri