Turkcell Superonline Yönetici Kampanyası Yalanı

25 Ocak 2024 12:10

Merhabalar, Turkcell Superonline fiber binamızın içine çekildi. Turkcell den bir personel Bina yönetici kampanyamız var ilk yıl ücret ödeyip 2. Yıl ücretsiz şeklinde bilgi aktardı. Şu anda personel ile görüşmek için aynı numara ile görüşmeye çalıştığımda numarayı kullanan çalışan değişmiş ve yapılanlar hakkında bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. Başka operatörden kullandığımız hazırda bağlı olan internet bağlantımı iptal edip taahhüt iptal bedelini ödeyip Turkcell firması ile anlaşma sağladık fakat şu an Turkcell müşteri hizmetleri 1 yıllık taahhüt imzalanmış yönetici kampanyası sistemde gözükmüyor olduğunu belirtiyor. İlçemizin Superonline ana bayiliğine gittiğimizde Yönetici kampanyasında vergi numarası olması gerektiği ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Yönetici kampanyasında vergi numarası olması gerektiği bilgisi ilk başta neden verilmiyor. Sizlere vereceğim tavsiye Turkcell'in aboneliğine hiçbir şekilde başvurmayın ve verilen tekliflere kulak asmayın. Şu anda bu yaşanan sorunlar için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiriyorum. Çözüme kavuşana kadar bu konunun arkasını bırakmayacağım.

25 Ocak 2024 12:12 (Şikayetten 2 dakika sonra)

25 Ocak 2024 12:48

Sadret
Sadret

Birebir aynı durum benim de başıma geldi

Arda sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 15:26
Melike sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 13:08
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 19:41

Superonline Kategorileri