Superonline Teknik Destek Arızaya Gelme Süresi

Superonline Teknik Destek Arızaya Gelme Süresi
18 Ocak 2024 19:42

Gün içinde bağlattığım Superonline, saat 21 sularında arızalanarak kesildi. Arıza kaydı oluşturmama ve yaklaşık 24 saat geçmesine rağmen ne gelen giden ne de arayan soran oldu. Tabii ki ben, defalarca müşteri hizmetlerini arayıp, dağ başında ya da ayda değil de şehrin göbeğinde yaşadığımı belirterek ne zaman çözüme kavuşacağını sorduğumda, 'halledeceğiz, inceliyoruz' gibi cümleler dışında bir icraat göremedim. Özetle, daha uygun ücretli firmalar olmasına rağmen, hem müşteri hizmetleri hem de destek daha kurumsal olduğu ve başımıza bir arıza geldiğinde daha hızlı çözüme ulaşacağımızı düşünerek Superonline'ı seçtik; hem de daha yüksek fiyatlara daha düşük hız vermelerine rağmen. Hata ettiğimi anladım. Son kez müşteri hizmetlerini arayıp bir süre daha bekleyeceğimi, aksi halde hizmeti iptal ettireceğimi söyledim. Elbette, 1064 TL gibi bir miktar ödeyeceğimi söylediler. Bir gün bile yararlanamadığım internet için bu parayı öder, hizmeti kapattırır ve yasal hakkımı ararım. Ek bilgi olarak, bundan önceki sağlayıcım Kablo Net'ti ve yıllardır kullandığım siyah modemleri yan odadan bile çekmiyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.

18 Ocak 2024 19:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

19 Ocak 2024 09:01

Merhaba Rasim Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Rasim
Rasim
19 Ocak 2024 11:57

Arıza giderildi Wi-Fi de diğer sağlayıcılar aksine evin her köşesinde çekiyor teşekkürler.

05 Eylül 2024 16:14

16 Aralık 2024 13:43
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 14:13

25 Haziran 2024 17:32