Superonline Ont Cihazı Kurulmadı Fakat İadesi İsteniyor

12 Haziran 2024 17:25

Superonline aboneliğimi iptal ettirmek için tarafıma verilmiş bulunan tüm cihaz ve aksesuarları Yurtiçi Kargo ile iade sürecimi başlattım. Bundan sonra Superonline tarafından bana cihazın eksiksiz olarak iade edildiğine dair SMS yollandı. Bundan 3 saat ve 2 gün sonra ise 2 kere iade etmem için tekrar SMS atılınca müşteri hizmetlerine ulaştım ve bana evime ONT cihazı kurulumu yapılmış gözüktüğünü ama iade etmediğimi söylendi. Halbuki bana daha önce bu cihaz hiçbir şekilde kurulmadı, ulaştırılmadı. Bana gelen ekip sadece modem kurulumu yaptı ve ben bu cihazı ilk defa duydum. Bu konuda da birçok müşteri aynısını yaşamış ve mağdur olmuş. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

12 Haziran 2024 17:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

13 Haziran 2024 14:00

Merhaba Aleyna Hanım, Başvurunuza istinaden ekiplerimiz tarafından size bilgi verildiğini görüyoruz. Destek talebinizle ilgili değerli vaktinizi ayırarak bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 12:18

Çağrı
02 Şubat 2025 16:46
superonlinein-haksiz-ucretlendirme-ve-sorumsuz-musteri-hizmetleri-1.pdf

Cihaz İadesinde Eksik Bilgilendirme Ve Ücret İadesi Sorunu

01 Ağustos 2025 12:26
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Bilgilendirme Ve Haksız Cihaz Ücreti Mağduriyeti

09 Eylül 2025 18:02