Elif sonuçtan hiç memnun değil

Superonline İnternet Servis Sağlayıcısının Erken İptal Ve Ek Ücret Talebi

Superonline İnternet Servis Sağlayıcısının Erken İptal Ve Ek Ücret Talebi
06 Şubat 2024 16:50

Superonline ile iki yıllık yaptığım sözleşme 21 Şubat 2024 tarihinde doluyordu. Ben de kendi talepleri üzerine sözleşmemi yenilemeyeceğimi, sözleşme bitiminden itibaren gelip modemlerini alabileceklerini söyleyen bir faks çektim. Bunun üzerine beni arayıp önce modemin parasını ödediğim için modemin bana ait olduğunu ve kendilerinin modemi almayacağını söylediler. Bugün kendilerinden işlemlerimizin yapılması için kimlik fotoğrafımız talep edildi, biz de sağladık. Sonrasında bize "İptal işlemleriniz başlatıldı, 6 Şubat itibariyle sözleşmeniz iptal edildi" şeklinde bir mesaj geldi. Bizi arayarak modemi talep ettiklerini söylediler. Biz de müşteri hizmetlerini arayarak sözleşme tarihimizin bitimine 15 gün kala neden sözleşmemizi iptal ettiklerini sorduk. Bize önce sözleşmemizin zaten 6 Şubat'ta bittiği söylendi. Bu eklediğim fotoğrafta da görüldüğü üzere doğru değil. Müşteri temsilcisine bizim sözleşmeyi erken iptal etmediğimizi, sözleşme bitimiyle birlikte sözleşmeyi yenilemeyerek kaydımızı sonlandırmak istememizi söylememize rağmen, dinlenilmedik. Müşteri temsilcisi kaydımızın devam ettiğini ve hiçbir iptal görüntüleyemediğini söyledi. Buna rağmen markadan bize sözleşmemiz bitmeden iptal ettiğimizi söyleyen 119 TL'lik bir iptal bedeli olduğuna dair mesaj geldi. Ardından da bu bedeli 168 TL olarak söyleyen bir temsilci aradı. Müşteri temsilcisiyle konuşurken bir de müşteri temsilcimiz size ulaşamadığı için modeminizi almaya gelemedik denildi ve önce 254 TL, sonra 108 TL modem parası talep eden bir mesaj geldi. Yarım saat müşteri hizmetleriyle görüştüm fakat bizi dinlemediler bile. Sürekli "kontrol sağlıyorum" ve"şu anda göremiyorum" diyerek tam yarım saat oyaladıktan sonra temsilciye üssünü bağlamasını söyledim. Başta reddedip, telefonda bekleterek yıldırma politikası uygulasa da sonunda üç saat içerisinde beni arayacaklarını söyledi. Sonuç olarak 15 gün öncesinde sözleşmemi benim iznim olmadan iptal edip, bir de sürekli değişen rakamlar talep ediyorlar? Açıkça bu firma insanlardan ne koparabilirse, onu almanın derdinde. Bana konuyla ilgili bilgisi olan ve gerçekten yardım edecek birisinin ulaşmasını bekliyorum.

06 Şubat 2024 16:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

07 Şubat 2024 10:54
Elif
09 Mart 2024 12:52

Benimle bu tarihte iletişime geçilmedi. Zaten hiçbir şikayetinizi kayda almıyorlar. Profesyonellikten uzak bir firma. Birbirlerinden haberleri yok açıkçası. En son aradıklarında 168 TL ücret çıkardılar. Modemi taahhüt süresi bitmeden bir ay önce teslim etmek zorunda bıraktılar. Modemi teslim ettikten sonra bile, o kadar bihaberler ki modemi almak için başka birisi aradı. Başka bir sözleşmem daha var, başka firmalarla görüşüp, aynı şartları sağlamaları (indirme ve yükleme hızı) halinde, daha pahalı da olsa, bu sözleşmemi de yenilemeyeceğim ve başka firmaya geçeceğim.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Abonelik Yenileme Ve Modem Değişim Sorunu

Hülya
06 Kasım 2024 15:27

Zehra
20 Kasım 2024 16:03
Sabriye sonuçtan hiç memnun değil

Fesih Sonrası Haksız Faturalandırma Şoku

Sabriye