Superonline Bağlantı Sorunu: PS5 Ultimate Team'e Erişim Engeli

Superonline Bağlantı Sorunu: PS5 Ultimate Team'e Erişim Engeli
19 Aralık 2024 22:021.132

PlayStation 5 FC25 oynamak için giriyorum. Ultimate Team'e bağlanırken resimdeki hatayı veriyor. Telefonun mobil verisi ve komşunun Türk Telekom interneti ile denedim herhangi bir sorun yaşamıyorum onlarda direkt bağlanıp oynamaya başlıyorum ama kendi evimin Superonline internetinde sorun yaşıyorum. Kesinlikle bağlantı yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum gelip servis modemi değiştirdi ama sorun hala devam ediyor. Düzelen bir durum olmadı. Bu problemin çözümü nedir sene olmuş 2025.

19 Aralık 2024 22:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

20 Aralık 2024 09:53

Merhaba Osman Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

22 Aralık 2024 12:35

Güncelleme: Farklı bir Superonline aboneliğinde de denedim orada da sorunsuz bir şekilde açıldı sadece benim evdeki internette açılmıyor

22 Aralık 2024 18:54

Başka bir Superonline fiber internet abonesinde denedim orada da girdi oyuna.

22 Aralık 2024 20:23

Sorunum çözüldü. 22.12.2024 tarihi saat 20.03 de serkan bey diye bir müşteri temsilcisi ile görüştüm Allah ondan razı olsun ödüllendirebiliyorsanız Ödüllendirin. Bir haftadır defalarca kaç kere aradım müşteri hizmetlerini kimse bana çözümle yaklaşmadı sonunda Serkan bey yardımcı oldu nasıl çözüme kavuş olduğu kendisine ulaşıp sorarsınız siz de tecrübe edinirsiniz böyle bir sorunla tekrar karşılaşıldığında serkan bey tarafından personellerinize de eğitim verdirirsiniz bu konuda da.

1 Temmuz 2025 22:58

Hocam bu sorunu nasıl çözdünüz

Erhan
Benzer Şikayeti Var
23 Ocak 2025 17:48

Merhaba. Bu sorunu nasıl çözdünüz? İstediğimiz müşteri temsilcisine bilgi güvenliği ve gizliliği sebebiyle aktarmıyorlar ya da bilgi vermiyorlar. Nasıl ulaştınız Serkan Bey'e? Evdeki modemde ya da oyun oynadığınız cihazda yaptığınız ayarlar varsa yazabilir misiniz?

Superonline Ps5 Nat Sorunu

3 Eylül 2024 20:042.173

PlayStation 5'te PSN sunucusuna bağlanırken nat tipi hatası alıyorum. Bu sorunun büyük ihtimalle internet servis sağlayı...

Tümünü Gör
Superonline İnternet Erişim Ve Bayi İletişim Sorunu

Superonlineİnternet Erişim Ve Bayi İletişim Sorunu

Nuri
Superonline Fiber İnternet Arızası

Superonline Fiberİnternet Arızası

Sercan
Superonline Yeni Modem Sıkıntısı!

Superonline YeniModem Sıkıntısı!

Engin