Pttcell İnternet Paket Dışı Kullanım

Halil
20 Nisan 2023 02:02

Pttcell'in dopdolu 40 tarifesini kullanmaktayım ve 40GB kullanımı aşabildiğimi fark ettim. Zira bundan önceki hiçbir paketimde aşım yapamıyordum bu anlamda tarifelerim beni istemediğim ücretlerden koruyordu. Eğer internet kullanmaya devam etmek istersem ek paket alıyordum. Görüştüğüm çağrı merkezi temsilcisinden eski tarifemde olduğu gibi paket dışı internet kullanımıma izin verilmemesini istedim ancak bunu yapamayacağını söyledi. 40GB'a ulaştığımda bunun bilgisinin SMS ile verildiğini söyledi. Ancak bakın bu bir haksız kazançtır. Benim anlık olarak megabyte megabyte kullanımımı takip etmem ne kadar mümkün sizce? Kaldı ki ek paketler içerisinde 30GB'ını 85 liraya sattıkları internet için paket dışı kullanım olduğunda 100MB için 20 lira alıyorlar. Bu şekilde 6 kereden 120 lira borçlandırmışlar. Bugün 100MB dediğiniz internet, ancak bir şarkı dinlenebilecek kadar internettir, bu kadar ufak aşımları nasıl takip edip nasıl engel olalım kendi kendimize. Bu kadar ufak miktarlar benim paket dışına çıkmamdan sonra bildirim alana kadar dahi fazla fazla aşabileceğimiz miktarlardır. Attıkları mesajlarda bile son 2 saat hariçtir diyorlar.

profile profile

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Pttcell Taahhüt Bitimine Yakın Numara Taşıma Sonrası Haksız Cayma Bedeli Ve Fatura Tutarı

Ayşegül
03 Haziran 2025 18:06
pttcell-taahhut-bitimine-yakin-numara-tasima-sonrasi-haksiz-cayma-bedeli-ve-fatura-tutari-1.jpg

Kapatılan Hat Üzerinden Hâlâ Borç SMS Bildirimleri Gelmesi Mağdur Ediyor

17 Mayıs 2025 23:07

Cayma Bedeli Bilgilendirmesi Hatalı Oldu, Faturama Yansıtıldı

Murat
05 Mayıs 2025 22:10
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Bitmesine Rağmen Haksız Fatura Şoku

Yasin