Kumtel Kurulum Servis Ücreti 500 TL Teknisyen Kabalığı

Kumtel Kurulum Servis Ücreti 500 TL Teknisyen Kabalığı
Burcu
13 Şubat 2024 20:07

Kumtel marka ocak satın aldım ve servis için randevu oluşturdum. Beni arayan servis yetkilisi, mevcut bir ocağın bulunması durumunda 100 TL sökme ücreti talep edileceğini belirtti. Kabul ederek servisin gelmesini sağladım. Servis personeli, yeni bir hortum olmasına rağmen hortumu değiştirmeden ocağı takamayacağını söyledi ve bu işlem için 500 TL ücret aldı. Aynı standartlara sahip bir ocak olmasına karşın, gerekli olan dirseğin olmadığını iddia ederek ocağı tam olarak yerleştirmeden ayrıldı. Yeniden iletişime geçtiğimde, dirseğin takılması gerektiğini ve elinde dirsek olmadığını ifade etti. Bunun üzerine başka bir servis çağırdık ve dirseği takmalarını istedik. Fakat bu servis, gaz kaçağı olduğunu belirtip herhangi bir işlem yapmadan ayrıldı. Bu servise de ekstra ücret ödemek zorunda kaldık. Tüm bu sorunlar yetmiyormuş gibi, teknik servis çalışanı kişisel telefonuma, 'iftira atıyorsunuz, ocağı kim taktırdıysanız ona taktırın' şeklinde mesajlar gönderdi. Gaz kaçağı olduğunu belirtmeme rağmen, gün içinde kimse tarafından yardım alamadım. Yemek yapmak için birkaç gündür dışarıdan sipariş vermek zorunda kaldık ve Kumtel ocağı bize maddi olarak büyük bir külfet oldu. Ödeme yaptığımıza dair tanıklarım olmasına rağmen, fatura verilmedi. Tüm haklarımı arayacağım ve yaşadığım bu mağduriyeti CİMER, Tüketici Hakem Heyeti dahil olmak üzere ilgili tüm yerlere şikayet edeceğim.

15 Şubat 2024 10:40

Kumtel den ocak aldım ilk kez bir ürün alıyorum servis 500 TL ücret aldı ve vana kısmına gelen hortum arasından gaz kaçırıyordu, ocak arkasından gaz kaçırdı bağlayamadı aradım vanaları kapatın dediler 2 gün cam açık gaz kaçırarak oturduk umursamadılar bile. Üstüne bir de teknisyenden yalan ihbar yapıyorsunuz bizlik durum yok diye WhatsApp hattıma mesajlar attı. Kimse ilgilenmedi ne haliniz varsa görün dediler yeniden usta çağırmam gerekecek gaz kaçırdığını bile bile gelmediler kesinlikle almayın Kumtel'den bir şey. Servis laubali başkasına taktırmışsınız diyorve hala kimse geri dönmedi

14 Şubat 2024 14:53

Kimse aramadı üstüne ben aradım sürekli geçiştiriyorlar.

14 Şubat 2024 14:53

Gaz kaçaklığı var dememe rağmen gelmediler faturasız para aldılar 2 gündür mağduruz. Gerekli her yere şikayet edeceğim servis de lakayıt teknisyen ayrı lakayıt Yazıklar olsun size ilk defa Kumtel den bir şey aldım. Hem param hem can güvenliğim hem de saygısızlık

14 Şubat 2024 07:41 (Şikayetten 11 saat sonra)

Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Set Üstü Ocakta Servis Sorunu Ve Güvenlik Endişesi

Perihan
31 Temmuz 2025 15:37
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 09:20
Kumtel Set Üstü Ocak Servis Sorunu Ve İlgisizlik
Kumtel Set Üstü Ocak Servis Sorunu Ve İlgisizlik
Mobin sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Sırasında Ek Ücret Ve Bilgilendirme Eksikliği Yaşadım

Mobin