Burçin sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 20:01

Karaca Online'dan aldığım Emsan marka yanmaz yapışmaz özellikli Swiss Crystal lisanslı ürünümde, yapışmaz özellik bir ay içinde kayboldu ve yiyecekler tavaya yapışmaya başladı. Bunun üzerine ürünü Karaca'nın Bakırköy'deki kendi teknik servisine 16 Nisan tarihinde götürdüm ve anında incelenerek değişim talebim karşılandı. Aynı gün kısa süre içinde Emsan'dan SMS ile onayım geldi. Hatta online olarak para iadesi mi yoksa ürün değişimi mi istediğim soruldu ve ben ürün değişimini tercih ettim. Bu tercihe ait SMS onayım da hemen geldi. Ürün kargoya verildiğinde bilgi verileceği SMS'te belirtilmişti. O tarihten beri Karaca'ya, Emsan'a ve teknik servise defalarca ulaşıp durumu anlattım. Hepsi bir karışıklık olduğunun farkında ve geri dönüş yapılacağını söylüyorlar. Ancak kimse dönüş yapmıyor. Çünkü ürünün son durumu hakkında bilgi sahibi değiller. Herkes 'kontrol ediyoruz' diyerek telefonu kapatıyor. Ürünün parasını 11 Şubat tarihinde ödedim. Elimde ne ürünüm var, ne iadem var, ne de Karaca firmasında bir muhatap bulabiliyorum. Karaca'dan sık alışveriş yapacak kadar uygulamasını yüklemiştim. Müşteri memnuniyeti konusunda oldukça hayal kırıklığına uğradığım bir deneyim oldu. Ayrıca ürünün kendisi için yapılan sosyal medya pazarlamasının da doğru olmadığını düşünüyorum. Çevreme bu ürünleri önerirken şimdi tam tersini söylüyorum.

15 Mayıs 2024 15:57

Konuyla ilgili kimse dönüş yapmadı. Halen ürünümün nerede olduğu ile ilgili bir yanıt bekliyorum. Teknik servis de durumu bilmiyor. Çağrı merkezi de kaydı açıp bir daha dönüş yapmıyor.

15 Mayıs 2024 19:14

Bugün konuştuğum müşteri hizmetleri sorumlusu, Servis raporunda görünmesine rağmen ilgili departmanın ürünün ne olduğu bilgisini beklediklerini söylediler. Bütün bilgiler bende olmasına rağmen kimse asla bana dönüş yapmıyor. Bu kadar büyük bir firmanın böylesi küçük bir konuda aksiyon alamıyor olması çok üzücü. Bir daha Karaca'dan alışveriş yapmam imkansız, çevremde yapan herkesi de yapmaması için uyaracağım. Sadece Ürünü satmak değil ürünün arkasında durmak ve satış sonrasında da destek verecek sistemi kurmak da gerekiyor. Bunu asla başaramamışlar.

17 Mayıs 2024 13:17

Konuyla ilgili az önce 'Karaca müşter deneyim MERKEZİ'nden' ürünün kargoya teslim edildiği ile ilgili bilgi aldım. Kargo kodunu kontrol ettim 3 gün önce çoktan site güveliğine bırakılmış. Ne bir mesaj ne bir bilgilendirme gönderilmemiş bu zamana kadar. Ürünün kargoya verilmesi zaten 1 ayı buldu. Kargo kodunu bile zamanında paylaşmadılar. Neredeyse 10 gündür kaydım açık olmasına rağmen Karaca'dan ulaşan kimse de olmadı. Bu şikayete de hiçbir yanıt vermediler. Kısaca satış sonrası deneyimim oldukça hayal kırıklığı. Bir tava için bu kadar uğraşıyorsam, elektrikli alet alsam ve aktif kullandığım pahada ağır bir ürün olsa kim bilir sonuçları ne kadar üzücü olur. Bir daha Karaca'dan ürün almayacağım. Marka güvenilirliği konusunda başarısızlar. Garanti kapsamındaki bir ürün için bu kadar zaman harcanmamalı.

04 Ocak 2024 14:38

Yapışmaz Tava Tam Bir Hayal Kırıklığı: Ne Yapsam Sorun Çözülmedi

22 Ekim 2025 09:33
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 22:16
Karaca Züccaciye Karaca İade Bu Kadar Zor Olmamalı
Karaca Züccaciye Karaca İade Bu Kadar Zor Olmamalı
Umut sonuçtan memnun

02 Ocak 2025 13:21
"02.01.2025 te açılan şikayet 25.02.2025 te sonuçlandı. Ücret iadesi geri alindi. Teşekkürler..."
Karaca Züccaciye Swiss Crystal Tava Seti Hayal Kırıklığı
Karaca Züccaciye Swiss Crystal Tava Seti Hayal Kırıklığı