Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Masa Ve Eksik Ürün Krizi: Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Kırık Masa Ve Eksik Ürün Krizi: Müşteri Hizmetleri Yetersiz
19 Ekim 2024 18:09

112609241657406 numaralı siparişim sorun giderilmedi. Tekrardan başka kirik masa geri geldi. Sandalye ve ayakları ortada yok müşteri hizmetleri dönüş sağlamıyor. Aracı kargo firmasi çok vasat kaç kere ürünler böyle kirik geliyor. Sorunum bir an önce giderilsin

30 Ekim 2024 22:13

IKEA’dan masa sandalye takimi istettim 1 aydır ürünler sürekli kirik ve hasarlı geldi. Bu 3. Gelişi masa yine hasarlı geldi. Masanın içinde vidaları yok. Sandalyelerin oturma kısmının ters tarafında renk farklılığı var. Çok mağdur edildim. Ve çok sinir bozucu olmaya başladı. Sorunun acilen çözülmesini istiyorum

08 Kasım 2024 21:23

IKEA’dan 3. Defa gönderilen masa yine ezilmiş defolu şekilde geldi tam anlamı ile korunaklı değildi. Yine iki sandalye daha gönderildi daha önce hasarlı olup gönderilen sandalyeler yerine önce gelen sandalyeler gibi değildi. Oturma kısımlarında boya ve ton farklılıkları vardı tekrar değişim için gönderdim masayı. 1 aydır mağdur ediliyorum bu konuda simdi de şu an elimde olan sandalyeleri de iade etmemi istemişler. Ya bunların kurulumu yapıldı 1 aydır masa bekleniyor nasıl geri iade edebilirim hata gidermek yerine bu defa da başka şekilde mağdur ediliyorum gerçekten pes yani bu konu da acil dönüş bekliyorum müşteri hizmetlerine numaramı özellikle belirttim dönüş sağlanması için ben güzel ve sağlam şekilde paketlenmiş açılmamış sıfır halde yeni bir. Masa talep ediyorum acil dönüş bekliyorum

Kübra
09 Temmuz 2025 02:50

Narod
25 Haziran 2025 13:02
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Irmak
31 Mayıs 2025 23:30
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Öykü
03 Ağustos 2023 16:58
Duygun sonuçtan hiç memnun değil

Duygun
27 Aralık 2024 03:38