IKEA Köşe Dolap Eksikliği

IKEA Köşe Dolap Eksikliği
Cansu
04 Mayıs 2023 16:40

IKEA-BAYRAMPAŞA mağazası
IKEA Bayrampaşa mağazasından köşe dolap satın aldık. Her şey gayet güzel ilerlerken önce nakliyeci firma (IKEA'ya ait değil) - aldığımız dolabın parçalarını teslim etti. Kendinide IKEA'nın çalışanı gibi davranarak benim IKEA'da indirimim var size yardımcı olurum gibi laflar etti. Ürünleri teslim ederken sayarak almanız gerekiyor diye bir şey öne sürüyorlar, ve nakliyeci firma size kağıt imzalatıyor. Neyse, 29.04 tarihinde montaj için IKEA bayisinden geldiler. IKEA her şeyi kendisi açtı ve gün sonunda bir tane cam kapağın eksik olduğunu söylediler. ( bir de dolapta çizik olduğunu gördük, sorunsuz değiştirdiler.) Bize hiçbir şey yapmamamızı kendilerinin talep oluşturduğunu söylediler. 01.05 tarihinde IKEA aradı, çizik olan kapağı değiştirdiğimizi fakat cam kapak için yardımcı olamayacaklarını her şeyi teslim aldığımızı söylediler. Bizde, biz dolap takan biri değiliz, neyin nasıl takılacağını eksik olacağını bilemeyiz, koskoca cam kapağı ne yapabiliriz diye konuşup, cam kapak talebinde bulunduk. Sonrasında 4 gün boyunca her gün arayarak süreciniz devam ediyor sizi arayacaklar deyip geçiştiriyorlar. Asla yardımcı olmuyorlar. Önce kendiniz nakliye firması oluşturup her şeyin sorumluluğunu almanız gerekiyor.! Eğer süreç çözülmezse, şikayet edeceğiz.

04 Mayıs 2023 17:08 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için 444 4 532 numaralı telefondan IKEA Türkiye Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
23 Eylül 2025 10:54
ikeadan-satin-aldigim-banyo-dolabi-6-ayda-deforme-oldu-8.jpg

İkea'da Kapı İadesi Ve Müşteri Hizmetlerinde Yaşanan Zorluklar

Ünal
10 Temmuz 2025 23:26
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Brimnes Dolapta Şiddetli Kimyasal Koku Ve Sağlık Riski

Sibel