Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
20 Kasım 2023 12:46

27.10.2023 tarihinde sipariş verdiğim ve 01.11.2023 tarihinde teslim aldığım Besta TV sehpasını online olarak satın aldım. Teslim aldığım tarihte evimde tadilat olduğu için paketi açmadım. 16.11.2023 tarihinde tadilat işlerim tamamlandığı için satın aldığım üniteyi açtığımda, sehpa iskeletinin iki yerinden kırık olduğunu ve taşımaya bağlı olarak iki ayrı yerde ezilme ile zedelenme meydana geldiğini fark ettim. Diğer parçaların paketlerini ise hiç açmadım; gönderilen paket duruyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda, ürünün internet satışı olduğu için 14 günlük değişim ve iade süresinin dolduğunu ve işlemlerimi sadece mağaza üzerinden yapabileceğim söylendi. Fatura tarihi itibarıyla 30 gün boyunca mağazadan işlem yapabilme hakkım olduğunu biliyorum ancak 180 cm boyutundaki bir ürünü kendi aracımla götürememekteyim. Ayrıca, ürünü alırken 711 TL nakliye bedeli ödedim. Eğer kendim alıp taşıyabileceğim boyutta olsaydı, online sipariş vermezdim. 30 gün içinde yapılması gereken işlemlerin internet alışverişine neden uygulanmadığını anlamıyorum. Ürünü mağazaya götürebilmem için ekstra nakliye hizmeti kiralamam gerekiyor. Bu durum ciddi bir mağduriyet yaratıyor. Ürünü iade etmek istiyorum ancak taşıma konusunda sorun yaşıyorum. Aldığım ürünü iade edebilmek için kendi nakliye aracımı mı kiralamalıyım? Bu yaşadığım sorun nedeniyle bir daha bu şekilde alışveriş yapmayacağım ve mağdur olduğumu belirtmek istiyorum. IKEA'dan bu konuda yardım talep ediyorum.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu IKEA Dolabın İadesi Ve Montaj Ücreti Hakkında Mağduriyet

Bahar
13 Ağustos 2025 11:25
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
04 Ekim 2024 08:25
Eksik Cam Raf Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
10 Temmuz 2023 19:55
"Ürünü almadan direkt ürünü gönderdiler sağ olsunlar. Süreçte tek sıkıntı bilgilendirme yapılmaması oldu."
İade Onayı Olan Ürünü IKEA Evden Almıyor

23 Haziran 2023 21:24
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
23 Haziran 2025 13:34