04 Mart 2024 15:27

Doğtaş Matilda yatak bazası aldıktan bir hafta sonra bozuldu. Bazayı açtıktan sonra kapatamıyoruz. Servis çağırdık, vida ayarlarıyla oynayarak düzeltti. Sonrasında bize üretimle ilgili bir sorun olduğunu maalesef belirtti. Üstelik gerçekten üretim hatası olduğunu şuradan anlıyoruz: Kapanırken bazanın deri kaplamasına sürtüyor ve deforme oluyor, yırtılıyor. Yani kısacası, basit bir dikdörtgen şeklini bile doğru hesaplayamamışsınız. Sürekli bozuluyor ve biz kendimiz tamir etmeye çalışıyoruz, sadece kapatmak için. Tekrar servisi aradım, garanti süresi bittiği için ücretli geleceklerini söylediler. İyi de, garanti süresi varken de aynı sorunu yaşadık; şimdi garanti bittiği için neden ücret ödemek zorundayım? Bu, benden kaynaklanan bir durum değil; üstelik siz de üretimle alakalı bir sorun olduğunu kabul ettiniz. Artık bu duruma kesin bir çözüm istiyorum. Aynı sorundan kaynaklı defalarca mağdur oldumsa, garanti süresi bitse bile bu sorunun sizin tarafınızdan karşılanması gerekir. Asla çevreme önermiyorum. Keşke ilk yaşadığım sorunda ürünün tamamen değişimini ya da iadesini talep etseydim. Doğtaş, yaşadığım deneyime göre pişmanlık verici bir marka olmuştur.

04 Mart 2024 15:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Busra
Busra
06 Mart 2024 10:46

Herhangi bir çözüm yok, telefonla dönüş yaptıklarında yine aynı şekilde ücretli bir şekilde servis gönderebileceklerini ilettiler. Ücretli bir şekilde zaten kendimde çağırabilirim. Sorun şu ki aldığım ilk günden beri devam eden bazanın montajının üretiminin komple hatalı olmasını siz Doğtaş'ın telafi etmemesi. Bir daha asla bir masa dahi almayı düşünmüyorum ve tüm çevremde anlatıyorum yaşadığım bu deneyimi

28 Haziran 2024 15:07
Okan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2025 17:12

11 Mayıs 2024 18:18

19 Temmuz 2025 10:50
Rojda sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 14:10
Doğtaş Mobilya Kategorileri