Abdulsamet sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Sert Gelen Koltuklarını Ne İade Alıyor Ne Değişim Yapıyor.

10 Eylül 2024 17:17

Doğtaş Ümraniye İmes şubesinden 23.06.2024 tarihinde iki adet Loft 3'lü koltuk aldım. Koltuklar inanılmaz sertlikte geldi. Şubeyle yüz yüze görüşüp aldığımız koltukların aynısından olan başka bir Doğtaş mağazası bulup kendimizde deneyip test ettik ve arasında ki sertlik farkı inanılmaz fazla. Bize gelen koltuklar çok çok sert fakat bizim mağazada test ettiğimiz koltuk ise yumuşacık. Şubeyle görüştüğümüz de servisin gelip inceleyeceğini belirtti. Servisin gelip yaptığı inceleme 30 Sn. Bile sürmedi. İnceleme ise ayrı bir komedi. Gelen kişi koltuklara oturdu ve evet sert koltuklar dedi ve rapora bu şekilde yazacağız dediler. Ama ne hikmetse devamında fabrikadan koltuklarda herhangi bir sorun olmadığı belirtilmiş. Müşteri hizmetleri/genel müdürlük ve şube iletişime geçmediğim yer kalmadı. Hepsi birbirinin üzerine atıyor. Müşteri hizmetleri şubenizle çözebilirsiniz diyor. Şube bizlik bir durum yok diyor. Koltuklar inanılmaz sert ve 2 aydır çözemiyoruz. Yeniden incelenmesini istediğimde "fabrika sorun görmemiş" diyerek beni her yerden geri çeviriyorlar. Hiçbir şekilde ne bir muhatap var ne de bu sorunu çözen var. Ve bu sorunla iki aydır uğraşıyorum bu iki aylık süreçte en çok yıprandığımız konu ise eşim hamileydi ve doğuma 1 ay kalmıştı evin içinde kamp sandalyesinde oturabildik ama bu koltuklarda oturamadık. Şu anda da çocuğumuz oldu ve eve yatılı gelen ne annemleri ne kaynanamı bu koltukta yatıramıyoruz. Yere döşek seriyoruz orada daha rahat yatıyorlar. Bu kadar çektiğimiz sıkıntı ve muhatap bulamamış olmak artık bende sabır falan bırakmadı. Avukatımız şubeyi aradı yine çözemedik. Artık yasal süreç başlatıp gittiği yere kadar kovalayacağım bu meseleyi. Kurumsal firma olsun diyerek Doğtaş'tan aldım ama çok çok pişmanım. Çevremdeki herkese de bu yaptıklarını anlatıyorum. Ben bu işin peşini asla bırakmayacağım. Kimseye de önermiyorum.

10 Eylül 2024 17:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

03 Ekim 2024 13:52

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Abdulsamet
03 Ekim 2024 15:36

Bugün Doğtaş müşteri hizmetlerinden Hilal hanım aradı beni. İlgisi için teşekkür ediyorum. Fakat sürecin nasıl ilerleyeceğini bekleyip göreceğim bende zamanla. Umarım Doğtaş mağduriyetimizi giderir artık.

Abdulsamet
31 Ekim 2024 12:35

Yine servis kaydı oluşturuldu. İnceleme için gelindiğinde gelen kişinin ismini ve raporladığı sayfanın resmini de aldık. Gelen kişide sert olduğu belirtip rapora bu şekilde yazmasına rağmen fabrika bir sorun bulunamadı demiş ve kaydımız için çözüldü diyerek kapatmış. Şimdi iki tane sorum var? 1) fabrika inceleme için gelen kişinin raporunu acaba dikkate alıyor mu yoksa bu bir formalite süreci mi? Çünkü gelen kişi bile sert derken fabrika nasıl sorun olmadığı kanısına varıyor anlayamıyorum. 2) Fabrika çözüldü diyerek sorunumuzu kapatıyor fakat bu karar tek taraflı fabrika tarafından nasıl veriliyor? Çözülmüş olması için benimde aynı fikirde olmam gerekmez mi? Fakat bana göre sorun çözülmedi ve servisten inceleme için gelen kişide bir şey yapmazlar diyebiliyor. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bu nasıl bir hizmet? Bu nasıl bir çözüm merkezi? Bu nasıl bir çözüm süreci? Doğtaş'tan yaşadığım bu sorunu sosyal medya üzerinden resmi Instagram hesaplarından da yaşadığım sorunu anlattım. Bir sürü kişi benzer sorunları yaşadığını yazdılar bana. Gerçekten artık Doğtaş diyerek sınırlandırmayacağım. Doğanlar mobilya beni pişman etti. İnsanı haklı olduğu bir konuda bile bu kadar uğraştırmak bu kadar mağdur etmek nasıl bir hizmet anlayışı? Fakat hakkımı sonuna kadar arayacağım. Tüketici hakem heyetiyle başlatmakta olduğumuz yasal süreci devam ettireceğiz. Benim sorunum çözülmezse dahi en azından başka insanların da bu tarz sorunlar yaşamaması için bir farkındalık olur. Bu yüzden bana yazan insanlar içinde söylüyorum. Hakkınızı lütfen arayın ki bu firmalar hak etmediği değeri görmesin. Ben ilk başta şikayetimde de belirttiğim gibi kurumsal bir firmadan almış olayım ki haklarım saklı kalsın düşüncesiyle almıştım.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
11 Haziran 11:39
İade Ücretim Haftalardır Ödenmiyor Muhatap Bulamıyorum
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
01 Temmuz 11:28
Doğtaş Mobilya'dan Eksik Ve Kusurlu Koltuk Teslimatı, Uzayan Çözüm Süreci
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
31 Temmuz 2023 14:09