Hatice sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 22:53
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi bayiye ilettiğimde bir sene boyunca hiçbir sonuç alamamıştım. Fakat buradan bildirdiğimde hızlı bir sonuca ulaştım. İlgisinden dolayı Aslı hanıma teşekkür ederim”

Eylül 2022 de Doğtaş'tan aldığımız koltuk takımı 2 ay gibi kısa bir sürede deforme oldu. Doğtaş'la iletişime geçtiğimizde mobilyayı evde tamir etmek istediler. Fakat daha yeni alınmış mobilyanın tamirini tabii ki kabul etmeyip Tüketici Hakları'na başvurduk gerekli incelemeler yapıldığında ürünün işçilik hatası olduğuna ve değişimi yapılmasına karar verildi. Fakat yerine gönderilen mobilyaların daha montajı bile olmadan deformeli olduğunu ve kabul etmeyeceğimizi söyleyip daha düzgün mobilya getirmelerini istedik. Şimdiyse mobilyaları getirmiyorlar. Kumaş değişimine zorluyorlar fakat kumaşla alakalı sorun zaten yok sorun tamamen sünger ve içindeki mekanizmadan kaynaklı olduğu raporda bile yazmakta. Doğtaş genel merkezi ilk aradığımda bir şey yapamayacaklarını bayiyle aramızdaki mesele olduğunu söylemişlerdi ve gerçekten de yapmıyorlar. Koskoca Doğtaş kalitelidir diyorsunuz fakat ne kalite var ne de muhatap. Devletin kararına bile uymuyorlar. Kurumsal olmayan dükkanlara korkup yaklaşmıyoruz ama bu markanında alelade bir mobilyacıdan farkı yok. Mağduriyetimizin acilen giderilmesini istiyoruz

profile profile
13 Kasım 2023 23:00 (Şikayetten 7 dakika sonra)
14 Kasım 2023 11:06

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Hatice
Hatice
19 Aralık 2023 12:26

Merve sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 14:09
Doğtaş Mobilya Ayıplı Malı Teslim Edip, Tamir İçin Müşteriyi Süründürüyor