Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve Gereksiz Parça Değişimi İle Mağduriyet

Kübra
08 Kasım 2024 01:12

Arçelik 9460 FCS bulaşık makinesi kullanıyorum. Su alıyor, haznede birikiyor ama pervaneden çıkış olmuyor diye servisten geldiler. Ana kart ve şamandıra değişecek dendi. Çıkarken de çantadan makine temizleme suyu ve akım koruma prizi bıraktılar ve parçanın fiyatına ekleyip bize bir bilgi vermediler. Sonrasında ben öğrendim ve istemedim, parça fiyatı yarı yarıya düştü. Parçayı bugün başka biri geldi, takmaya anakartı ve şamandırayı değiştirdi. Sonra bir baktı ki servis, çeşmenin arızalı olduğunu söyledi ve boşuna makinem servis gördü ve parça değişti. O zaman dediğimde, 'Ben bilemem, sadece parça değişimi için geldim, diğer arkadaş bu parçaların değişeceğini söyledi,' dedi. Çeşmeyi değiştirdim, makine gayet iyi çalışıyor ama yan kapak ve alt kısımlardan su akıtıyor. Boşuna parça değiştirip makinemi açtılar ve bunun ücretini asla ödemek istemiyorum.

12 Kasım 2024 23:04

Arçelik 9460 fcs bulaşık makinesi 4. Ye gelen servis arızayı bulamıyor sürekli parça değişimine giderek deneme yanılma sök tak işlemiyle arızayı bulmaya çalışıyor. Her gelen personel farklı bir arıza söyleyerek bir önceki gelen personelin yaptığı işi beğenmeyerek tekrar parça değişimine gidiyor. Yaşadığım süreçte ki bu mağduriyetim gerek müşteri hizmetleri gerekse servisle iletişime geçtiğim halde çözümsüz kalıyor. Yaşadığım bu mağduriyetimin acilen çözüme kavuşmasını istiyorum.

09 Kasım 2024 14:07

Arçelik bulaşık makinem arızalandı servis geldi ana kart ya da şamandırası arızalı olabileceğini söyledi parça sipariş etti hiçbir fiyat bilgisi vermeden, ikinci servise gelen arkadaş ana kartı ve Samandıra'ya değiştirip Çeşmemizin arızalı olduğunu usta çağrı yaptırmamız gerektiğini söyledi ve hiçbir şekilde anakartla ilgili problem olmadığı halde parça değişimi yapıldı. Çeşmeyi yaptırdık makine çalışırken kenarlardan su sızdırmaya başladı tekrardan servis kaydı oluşturdum bugün gelen arkadaş üst pervane ve Contasında problem olduğunu tekrardan siparişi vermesi gerektiğini söyledi arıza hiçbir şekilde tespit edilemiyor sürekli makine sök tak deneme yanılma işlemi ile onarılmaya çalışılıyor. Sağlam makinem böyle giderse çöp olacak. Arçelik gibi kurumsal bir markaya böyle kötü hizmet yakıştıramadım. Yaşadığım mağduriyeti çözüme kavuşmasını istiyorum.

09 Kasım 2024 13:39

Arçelik bulaşık makinesi arızalandı 3 defa ayrı servis geldi her gelen personel farklı arıza olduğunu ve parça değişimine gitti 3. Gelen servis arızanın başka yerde olduğunu tekrar parça siparişi verip değişmesi gerektiğini söyledi. Kesinlikle arıza tespiti yapılamıyor her seferin de deneme yanılma sök çıkar ile arızayı bulmaya çalışıyorlar. İlk gelen arkadaş ana kart ve şamandıra arızası dedi 2. Gelen servis ana kart ve samandırayı değiştirip çeşmeniz arızalı dedi usta çağırdık çeşmeyi değiştirdik bu sefer makine çalışırken su sızdırmaya başladı bugün ki 3 servis pervane ve conta değişimi ve yaklaşık 2 bin ₺ maliyeti olduğunu söyledi hiçbir şekilde çözüme kavuşmuyor yaşadığım mağduriyet çalışan makinenin aç kapa kapa yapılması ayrı bir mağduriyet. Arçelik gibi bir firmaya böyle hizmet yakışmıyor, en kısa sürede mağduriyetimin gitmesi ve çözüm talep ediyorum.

08 Kasım 2024 10:53 (Şikayetten 9 saat sonra)

Hasan sonuçtan memnun

16 Eylül 2024 23:26
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 19:44
Arçelik Yalan Söyleyen, İlgisiz
Arçelik Yalan Söyleyen, İlgisiz
arcelik-yalan-soyleyen-ilgisiz-2.pdf
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 10:06
Banu sonuçtan hiç memnun değil