Sare sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 21:54

Arçelik bulaşık makinemin üzerine ne damlarsa damlasın izi kalıyor ve sildiğim zaman boyası çıkıyor. Servis çağırdım, gelip makineye baktılar ve bu normal, yapacak bir şey yok dediler. Nasıl normal? Benim evimdeki tüm ürünler Arçelik ve inox, hiçbirinde bu sorunu yaşamadım. Sildiğimde iz kalıyor. Üzerindeki leke çıkmıyor, yağ damlasa simsiyah oluyor. Denemesi için eline bez verdim, yağ verdim. Bana verdikleri cevap: 'Bu plastik kaplama, diğer ürünleriniz metal, yapacak bir şey yok,' diyerek evden ayrıldılar. Sisteme kullanıcı hatası diye not düşmüşler. Müşteri hizmetlerine kesinlikle kabul etmediğimi, ben yıllarca Arçelik bayisinde çalıştığımı ve kullanım hatasının ne olduğunu bildiğimi söyledim. Yeniden servis yönlendirdiler. Bugün servis personelleri telefon ile arayıp 10 dakika içinde geleceklerini belirtti. Balkona çıkıp servisin gelmesini beklerken telefonda konuşuyordum, servis tekrar aradı. Numarayı görünce balkondan aşağı baktım, gelen servis personeli yarım saattir bekliyoruz diye aşağıdan tersleyerek bağırdı. Kapıyı açtım, telefonu gösterip kapıyı açmamla araması arasında yarım saat değil, 1 dakika olduğunu telefon kaydından gösterip bu üslupla bağıramayacağını, çünkü daha bir dakika olduğunu gösterince gene aynı ters üslubu ile 'Beklemek zorunda değilim,' diye cevap vermesi üzerine gerek yok yapmayın deyip kapıyı kapattım. Çünkü mahallede herkes konuşma tarzını ve bağırmasını duydu. Ben 2. katta oturuyorum. Bulaşık makinesi ve arama kaydı görselleri eklidir.

02 Ağustos 2024 20:05

Bugün dönüş yapıldı Erdemli Arçelik servisi kullanıcı hatası diye rapor tutmuş Asla kabul etmiyorum

17 Ağustos 2024 11:10

Çözüm yok maalesef

17 Ağustos 2024 11:15

Çözüme ulaşmama nedeni ben daha önce Arçelik bayisinde çalıştığım için ve benimle birkaç kez tartışma yaşadığı için çözüme ulaşmaması için elinden geleni yaptığını düşünüyorum

17 Ağustos 2024 11:17

Umarım yanlış düşünüyorumdur Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım

Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:06
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 16:35
Arçelik Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
06 Haziran 2024 19:46
Arçelik Beyaz Eşya Pişmanlığı
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi: Sürekli Başlayan Ve Bitmeyen Sorunlar

Ayşenur