Garantili Arçelik Çamaşır Makinesi Şikayeti

19 Mayıs 2024 13:03

Garantili Arçelik çamaşır makinesi
Arçelik çamaşır makinesinin kıyafetleri temiz yıkamaması nedeniyle servis çağırdım. Servis geldiğinde suyu ısıtmadığını ve ısıtıcının bozulduğu talebiyle parça değişimi yaptı. Yalnız parça değiştirildiği zaman aynı sorunu tekrar yaşadım. Ve tekrar servisi çağırdım. Servis bu defa kartın sorunlu olduğunu söyledi. Tekrar parça değiştirdi. Ve makinem daha kötü oldu. Artık makinemin motorundan traktör sesi gelmeye başladı. Servis sesin normal olduğunu söyledi. Ve servis makinemi daha bir kullanılmaz hale getirdi. Tekrar servisi çağırdım. Bana tekrar parça değiştireceğini söyledi. Bu defa ise pompayı değiştireceğini söyledi. Peki makinem düzelir mi? Dediğimde bana "Belki düzelir." dedi. Amaç ürünümün garantiden düşmesi ve yapılamayan makinemin geri alınıp yeniden ekstra bir makine almaya teşvik ettiler. Garantili makinemin garantiden düşmemesi için değişim istiyorum. Arçelik Yetkili Servisi sorunumu çözmesinden ziyade makinemi daha bir kullanılamaz hale getirdi. Makinem servis tarafından deneme tahtası oldu.

20 Mayıs 2024 14:13 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Haziran 2024 00:48

Arçelik yetkili servis tarafından çamaşır makinemizin arızası giderilemedi defalarca servis garantili ürünüm parça değişime maruz kaldı ve her parça değişimi makinemin daha çok arıza vermesine sebebiyet verdi. En son gelen servis yapamayacaklarını ama değişim istemeyeceklerini şayet değişim istersek puan kaybedeceklerini dile getirdiler servis her parça değişimi yaptıklarında belki olur diye cevap verdiler en son parça değişimi istediklerini söylediğinde biz bu makineyi garantiden düşürüp belki olur diye cevap verdi bana olmazsa da yeni birtane makine almamızı teşvik etti küçük bir sorun başka yönlere çekildi makinemde videoda gördüğünüz gibi motor ses geldiği halde normaldir dediler benim ürünlerim hepsi Arçelik servis yaptığı olaylar Arçelik bayiisine olan güvenimi sarsmaktan başka bir şey değil. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum

Sema sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 02:38
Arçelik Garantili Ürün Mağduriyeti
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Çözülemeyen Çamaşır Makinesi Sorunu

29 Kasım 2024 10:47
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 19:13
Arçelik Çamaşır Makinesi Kıyafetleri Yırtıyor!

04 Eylül 2024 11:09

Arçelik Kategorileri