Arçelik Buzdolabı buzdolabı kapı contası

12 Şikayet
(2.241 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kapı Contası Garanti Süresinde Deforme Oldu

Nurhan
21 Aralık 2025 01:07
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kapı Contası Temin Edilemiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Füsun
05 Aralık 2025 22:22
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
29 Aralık 2024 19:08
Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2024 14:29

"Şikayetvar ekibine beni Arçelik yetkili kişilerine upaştırdığı için teşekkürler. Şikayet var ekibi olmasa sorunum çözüme muhtemelen kavuşmayacaktı. Arçelik herkese servis yetkisi vermemeli bu kadar uğraştıracak yokuşa koşup markaya zarar verecek kişilerden uzak durmasını tavsiye edebilirim sadece... Arçelik müşteri hizmetlerine ilgisi ve sorun çözümü için teşekkürler."

Benan sonuçtan memnun

Benan
10 Ağustos 2024 11:37

"Ben ücret iadesi alamasam da, Arçelik Müşteri Hizmetleri benim hayal ettiğimin ötesinde ilgilendi, konuyu takip etti, çözmeye çalıştı. Benim şahsen firma ofisine gitmeme tercihimden dolayı çözüm sağlanamadı. Bu süreç zarfında, Arçelik Müşteri Hizmetleri benim çok takdirimi kazandı ve Dünya Standartlarında bir Müşteri Memnuniyeti sistemi oluşturmaya çalıştıklarını bana kanıtladılar. Her ne kadar iadeyi alamasam da, bu açıdan kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Eyup sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Kapı Contası Değişim

Eyup
29 Temmuz 2024 11:22
Arçelik Buzdolabı Kapı Contası Değişim
Nine sonuçtan çok memnun
Nine
04 Temmuz 2024 13:22

"Geç oldu ama yinede sorun giderildi. Teşekkürler..."

Nine Şikayetini Yayından Kaldırdı

18 Kasım 2023 11:40
İrfan sonuçtan çok memnun

İrfan
05 Ekim 2023 16:54

"Kesinlikle ve öncelikle, Arçelik müşteri hizmetlerindeki her bir çalışana ve değişim birimindeki ilgilenen bütün arkadaşlara başarılı çalışmalarından ve olağanüstü ve iyiniyetli yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Arçelik genel merkezde çalışan arkadaşlar gerçekten profesyoneller. Zaten hiçbir zaman şikayetim onlardan yana olmadı... Bu yüzden her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sorunu çözmek için gerçekten ve içtenlikle büyük çaba ve gayret sarf ettiler. Teşekkürler müşteri hizmetleri ve değişim birimi ve fabrika ekibi"

Arçelik Kategorileri

Marka Profili

Arçelik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör