Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ürünlerinin Arkasında Durmuyorlar!

05 Mayıs 2024 16:40

08 Mayıs 2024 12:53

Arçelik genel müdürlükten aradılar ve şikayetiniz nedir diye sormadan direk konuya girip hiçbir şey yapamayacaklarını bölge mühendisi ne karar verirse onu değiştiremeyeceklerini söylediler. Kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda garanti kapsamında servise başvurduğunuzda kafalarına göre red cevabı verip kestirip atıyorlar. Bırakın alışveriş yapmayı mağazanın önünden bile geçilmez.

04 Mayıs 2024 10:15

Arçelik'ten aldığım i1200 model bulaşık makinesi kullanmaya başladıktan sonra 1 sene geçmeden boyaları kalkmaya başladı. Garanti kapsamında olduğundan dolayı servis çağırdım, parça değişimi olması gerektiği belirtildi ve arıza kaydı oluşturuldu. Bugün parçanın değişmesini beklerken servisten aradılar ve bölge mühendisinin parça değişimine red cevabı verdiğini söylediler. Ürününüzün arkasında durmadığınızı biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum. Arçelik pişmanlıktır.

06 Mayıs 2024 15:02 (Şikayetten 22 saat sonra)
06 Mayıs 2024 15:41

Hiçbir şekilde sorunu çözmüyorlar. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız Arçelik'ten uzak durun

10 Mayıs 2024 14:03

Sakın bu firmadan alışveriş yapmayın. Ürünü satın aldıktan sonra şansınıza artık üründe bir sıkıntı meydana gelirse komple ürünün yenisini satın almanız gerekiyor. Kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinası Sürekli Arızalı, Servis Sorunu Çözmüyor

22 Temmuz 2025 23:00
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
14 Ağustos 2025 19:48