Arçelik Su Isıtıcısı Gövde Kaplama Kabarması

05 Ağustos 2023 22:01

19 Ağustos 2023 18:08

Evime hediye olarak gelen k 8305 kl model kettle su ıstıcısının sap ve kapak kısmı kaplamaları attı. Servis kullanıcı hatası olduğu iletildi. Bununla ilgili şikayet kaydı oluşturdum. Arçelik Genel Müdürlüğü tarafından 2 kez arandım ve gerekli işlemin yapılacağı iletildi. Fonksiyonlu olan kettle ı dümdüz bir model kettle ile 310 TL karşılığında değişim yapılacağı söylendi. Ayarlanabilir sıcaklığı ve sıcak bekletme özelliği olan kettleın dümdüz bir model teklif edilerek değişimi öneriliyor.

Servis ile genel merkez arasında ciddi bir iletişim kopukluğu var. Tarafıma gelen mesaj aşağıdaki gibidir. Evime ilk defa Arçelik ürün geldi. Bundan sonraki süreçlerde servis kalitesinden dolayı düşünmüyorum.

Sn. Furkan ışık, k-8305 kl Kettle model ürününüzün kl-9022 ı Su Isiticisi (Inox) ile 310.00 TL karşılığında değişimine karar verilmiştir.

04 Ağustos 2023 17:50

447525378 fiş numarası ile Arçelik servis tarafından kaydı açılan su ısıtıcısını sap ve kapak kısmı kaplamadaki kabarmaların müşteri kaynaklı hata olduğu söylendi ve 437 liralık bedel ile değişimi için geri dönüş aldım. Su ısıtmaktan başka görevi olmayan bir ısıtıcıda müşteri hatası nasıl olabilir birisi bana bunu açıklayabilir mi arkadaşlar?

Arçelik Kategorileri